skip to main | skip to sidebar

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Γραφικοί όλης της χώρας, ενωθείτε!

0 σχόλια
Αυτή η σειρά τελικών είχε όλα όσα χρειάζονταν για να αποκτήσουν επιχειρήματα οι γραφικοί οπαδοί αυτής της χώρας. Υπάρχουν παντού. Στους δρόμους, στα καφενεία, ακόμα και στο ίδιο μας το σπίτι. Ζουν για τέτοιες στιγμές, και φροντίζουν να τις εκμεταλλευτούν στο έπακρο. Επιχειρηματολογώντας στη δουλειά, την καφετέρια, το Facebook, ακόμα και στις μαζώξεις των Αγανακτίστας.

Κεφάλαιο «Διαιτητική εύνοια του Παναθηναϊκού»

Γραφικός Γαύρος: Άλλο ένα πέτσινο πρωτάθλημα για τον διορισμένο. Είμαστε καλύτεροι και μας το παίρνετε με την παράγκα του Μμπάσκετ. Το είπε και ο Σπανούλης που τόσα χρόνια ήταν σε σας και τα ξέρει από μέσα πως γίνονται. Αυτά τα βήματα του Γκόρντον και το «δολοφονικό» τάκλιν του Μπουρούση στον Καλάθη, θα διδάσκονται στα σεμινάρια από δω και πέρα. Στο θέμα, «Πώς να σφάξετε τον Ολυμπιακό με 2 απλές κινήσεις.»

Γραφικός Βάζελος: Ρε παιδί μου, πόσο θα ‘θελα να υπήρχε μια διεθνής διοργάνωση με ανεπηρέαστη διαιτησία που να παίζουν και οι δύο, ώστε να μπορούσαμε να τους συγκρίνουμε χωρίς να επηρεάζουν οι έλληνες «γκρίζοι λύκοι». Επ, για περίμενε…

Σιγά που είχαμε την διαιτησία μαζί μας! Δεν είδες που μας πήρε τις βολές πίσω στην αρχή του 4ου παιχνιδιού; Στο 3ο παιχνίδι που είχαμε 9 βολές και σεις 24 μιλήσαμε καθόλου; Δεν σας κερδίζαμε σε όλο το ματς; Απλά το τελευταίο πεντάλεπτο, αποφάσισε ο Ζοτς να σας δώσει το παιχνιδάκι προκειμένου να μην έχουμε νεκρούς στο ΣΕΦ. Γιατί, τη μία τα ρίχνεις στη διαιτησία. Τη δεύτερη το ίδιο. Αλλά να χάνεις το πρωτάθλημα στα 3 παιχνίδια, με πλεονέκτημα έδρας, δεν το αποδέχεται ούτε ο πιο Ζεν και υπομονετικός μπουκαδόρος.

Μη μιλάτε για το Σπανούλη παρακαλώ. Όποιον αγοράζετε, σαν τα μούτρα σας τον κάνετε. Είδαμε και τον Νικοπολίδη, που 10 χρόνια τον έσκιζε η παράγκα σας και δεν μίλαγε, και στον πρώτο μήνα στο λιμάνι πέταγε τα γάντια του στους διαιτητές για ένα οφσάιντ του πυραυλοκίνητου Λαμπριάκου!


Κεφάλαιο «Επεισόδια και Ντου των κάφρων»


Γραφικός Γαύρος (1) : Ορίστε! Να ποιοι είστε. Που κλαίγατε στο Καραϊσκάκη, όταν μπήκανε είκοσι αγνοί οπαδοί να πανηγυρίσουν. Να και οι δικοί σας οι κάφροι τι κάνανε! Δεν σας βλέπω να χαλιέστε όμως τώρα. Ντροπή! Πήγατε το μπάσκετ είκοσι χρόνια πίσω.

Γραφικός Βάζελος: Τι λε ρε μεγάλε! Όταν τα έκανες τα επεισόδια εσύ, σε είδα να τα υποστηρίζεις και να λες «Καλά του κάνανε του φουστάκια του Σισέ», και τώρα θίχτηκες; Αυτοί είστε ρε. Όταν τα κάνατε εσείς ήταν καλά! Αλλά τώρα σας έπιασε ο πόνος.

Γραφικός Γαύρος (σε απάντηση): Τότε φώναζες και ήθελες εισαγγελείς και πρωθυπουργούς. Τώρα κάνεις μόκο, γιατί τα έκανε η ομάδα σου και τα υποστηρίζεις. Γιατί τέτοιος είσαι. Γι αυτό σε έχω πελάτη τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο που είναι το σοβαρό το άθλημα. Ποιον νοιάζει το μπασκετάκι ρε; Μόνο εσένα και τους αμερικάνους, τους χαμπουργκεράδες. Η μπαλίτσα είναι ο βασιλιάς των σπορ και εκεί, όσα έχετε όλοι μαζί, τα έχω μόνος μου, και παραπάνω!

Γραφικός Βάζελος (σε απάντηση της απάντησης): Ρε φιλάρα, εγώ έχω πάρει έξι ευρωπαϊκά στο μπασκετάκι και με προσκυνά όλη η Ευρώπη. Εσύ τι έχεις κάνει στην μπάλα που τα παίρνεις όλα με την διαιτησία στην ψωροκώσταινα. Κάτι ψαράδες σε κερδάνε μέσα έξω. Τον Κατσουράνη ακόμα τον καλύπτουν, αλλά εσύ το πήρες το πέτσινο το πρωτάθλημα που το είχα σίγουρο αν σε κέρδιζα εκεί μέσα. Και μετά μπουκάρατε και τα δείρατε τα παιδιά και δήλωνε ο πρόεδρας πως δεν έγινε τίποτα. Ντροπή σας ρε!

Και κάπου εδώ η συζήτηση ξαναγυρνάει στο σημείο που πρωτομίλησε ο «Γραφικός Γαύρος (1)» και παίζει στο repeat σε ένα infinite Loop που μπορεί να κρατήσει μέρες, εβδομάδες, ακόμα και μήνες.

Γιατί αυτοί είμαστε κύριοι.

Α, και μην ξεχάσω.
ΦΑΠ ΦΑΠ! ΜΠΕΕΕΕΕ! ΦΑΠ!