skip to main | skip to sidebar

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Εν αρχή ην ο λόγος ...

« “Εν αρχή ην ο λόγος. “
Σκέπτομαι, άρα υπάρχω.”
Ο συνδυασμός αυτών των δύο ρήσεων μας οδηγεί στο, “Λέω αυτά που σκέπτομαι”.
Ως ανήσυχο πνεύμα, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας, μέσα από τον δικτυακό αυτό  τόπο, τις σκέψεις μου για  την επικαιρότητα (ότι θέμα και αν αφορά αυτή), απόψεις τις οποίες βρίσκω ενδιαφέρουσες, πράγματα που θέλω να καυτηριάσω, και γενικότερα παντός τύπου σχόλια που θα μου έρχονται στο μυαλό. Το αν θα το απολαμβάνετε, θα το δείξει ο χρόνος.
Σας καλώ λοιπόν, να κρίνετε και να κατακρίνετε κ εσείς με την σειρά σας, τα δικά μου σχόλια και να κάνετε δικά σας ώστε  να για να αναλάβω τον πιο αξιόμαχο από εσάς, ως apprentice, πλάι μου…

11 … (και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…) »


Έτσι ξεκίνησε κάποτε, το μακρινό 2005, ο μικρός 20χρονος ενθουσιώδης KaFFiR την πρώτη του ανάρτηση στην τότε φρέσκια και άσημη Blogoσφαιρα!

Τα ποστ του δεν υπάρχουν δημοσιευμένα πλέον γιατί … κάποιος λόγω οικονομικής κρίσης, δεν μπορούσε να πληρώνει άλλο το domain name του για να κάνουν οι φίλοι του τον χαβαλέ τους!

Έχοντας λοιπόν τα γαλόνια του «παλιού» και το σνομπ ύφος που αρμόζει σε κάποιον που διατηρούσε μπλογκ, όταν οι περισσότεροι ζωντανοί μάχιμοι μπλόγκερς της χώρας, πίστευαν πως το ίντερνετ υπήρχε για το hi5 και το mIRC, επανέρχομαι στο προσκήνιο!

Με άγριες διαθέσεις  ….

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου