skip to main | skip to sidebar

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Η παγκόσμια σταθερά της ΓΥΣ

ΓΥΣ.
Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού. 
Στο τέλος της 1ης δεκαετίας του 21ου αιώνα η μοίρα και η πατρίδα, σχημάτισε μία ομάδα επιλέκτων για να επανδρώσει τη μάχιμη αυτή μονάδα.
Το σημαντικό αυτό γρανάζι του Ελληνικού στρατού λειτουργούσε άρτια. 
Τις ελάχιστες στιγμές που δεν υπήρχε φόρτος εργασίας στον πύργο ελέγχου (κωδική ονομασία του υπερσύγχρονου γραφείου κινήσεως της μονάδας), οι επίλεκτοι που το επάνδρωναν, έσπευδαν να χαλαρώσουν, στην θαλπωρή και τις ανέσεις του πολυτελούς επιλοχάδικου. 
Κάθονταν κοντά στο παράθυρο και χάζευαν την κίνηση της οδού Ευελπίδων. 
Κάθε τόσο, αναφωνούσαν (κόσμια) στην θέα κάποιας αξιοπρόσεκτης νεανίδος που τύχαινε να περνάει κατά μήκος του δρόμου. 
Με τον καιρό, έγινε συνήθεια! Όλοι οι οπλίτες στον (ελάχιστο) ελεύθερο χρόνο τους, κάθονταν κοντά στο μαγικό παράθυρο και οι φωνές θαυμασμού όλο και πύκνωναν.
Μια μέρα όμως, ένας στρατιώτης που έτεινε να σκέπτεται περισσότερο απ’ όσο έπρεπε συνειδητοποίησε το εξής. 
«Δεν γίνεται να περνάνε τόσες όμορφες παρουσίες κάτω από το παράθυρο αυτό!  Στατιστικά να το πάρεις, όταν περπατάς στον δρόμο πουθενά δεν βλέπεις τόσες πολλές κοπέλες που να σου τραβάνε το βλέμμα. 
Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει. »

Λίγα λεπτά σκέψης μετά, κατέληξε στο εξής συμπέρασμα. 
« Προφανώς, δεν είναι πανέμορφες και τέλειες ΟΛΕΣ όσες βλέπουμε να περνούν. 
Απλούστατα, η απόσταση που μεσολαβεί μεταξύ μας, είναι η ΙΔΑΝΙΚΗ, ώστε να εξαλείφονται αυτά τα μικρά μικρά ψεγάδια που μας κάνουν, να απορρίπτουμε κάποια που βλέπουμε να περνάει δίπλα μας.   
Μία κρεατοελιά στο μάγουλο. Μια στραβή μύτη.  Ένα εμφανές μουστάκι.  Λίγο στραβά πόδια.  Ένας υγρός πισινός*. »
Το αξίωμα αυτό έπρεπε να προσδιοριστεί ακριβέστερα. 
Ο πατέρας της θεωρίας αυτής, έσπευσε και δανείστηκε από έναν εξαιρετικό μηχανικό, και πραγματικό του φίλο, μία συσκευή λέιζερ που μετρά απόσταση.  
Το αποτέλεσμα;;;
36,222 μέτρα.






Το αξίωμα λοιπόν, συνοψίζεται ως εξής. 

«Υπάρχει μία σταθερή απόσταση, κατά την οποία οποιαδήποτε θηλυκή παρουσία με αποδεκτή σε γενικές γραμμές σιλουέτα, δια γυμνού οφθαλμού, φαίνεται όμορφη. 
Αυτή είναι η ” Παγκόσμια σταθερά της απόστασης της ΓΥΣ” και μετράται 36,222m. »

Ο εμπνευστής θέλει να ευχαριστήσει τους υπόλοιπους επίλεκτους που τον βοήθησαν με την παρουσία τους να φτάσει στο παραπάνω παγκόσμια αναγνωρισμένο αξίωμα.
Τον Δημοσιογράφο, τον Ηθοποιό, τον Πολιτικό τρελομηχανικό, τον Καραβοκύρη, τον Κεπίκαρχο, τον personal trainer και τον εργασιομανή. 


*  Υγρός πισινός, είναι «Ο πισινός που παίρνει το σχήμα του δοχείου». Δηλαδή ο πλαδαρός και μαλακός πισινός ο οποίος εν δυνάμει, σε ένα καλό τζιν, φαίνεται ωραίος. Μόλις  όμως κινηθεί, παρουσιάζεται κυματισμός στην επιφάνειά του.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου