skip to main | skip to sidebar

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Venceremos Ninja κρανιόκενοι ! VenceΡέμος ...

Απ' αλλού περιμέναμε τις "αναταραχές" (όπως θα έλεγε και ο Πρετεντέρης), απ' αλλού μας ήρθαν!  
Η Ελλάδα καίγεται εδώ και μέρες! 


Την αρχή έκαναν οι Κόκκινοι σπάζοντας το θέατρο που έγραφε την λέξη μΠΑΟΚ στην μαρκίζα
Απάντησαν οι Κίτρινοι, δέρνοντας την γκόμενα του Τζεμπούρ επειδή ο "τρομοκράτης" πήγε στον γαύρο!

Αλυσιδωτές αντιδράσεις ξεκίνησαν έκτοτε με ευφάνταστα οπαδικά ξεσπάσματα!

Ο Σουρεαλισμός όλους μας ενώνει! - Μπάτσοι γουρούνια ΑΝΕΜΩΝΗ !

Οι Πράσινοι ζήλεψαν που είναι έξω από το παιχνίδι, αλλά για να μην δυναμιτίσουν το κλίμα, επιτίθενται σε μια παιδική παράσταση με τους 12 άθλους του ΗΡΑΚΛΗ! Όντως, κανείς δεν ενδιαφέρεται γιατί ο Ηρακλής, ΔΕΝ έχει οπαδούς!

Νίντζα μΠΑΟΚτζιδες, κατεβαίνουν με νίντζα πούλμαν στην Αθήνα, και σπάνε τον κινηματογράφο Ααβόρα, που σε μαραθώνιο Τιμ Μπάρτον παίζει το "Mars attacks". 





Οι ΑΕΚτζίδες, προσπαθούν να κάψουν το Καλλιμάρμαρο, επειδή άκουσαν κάποιον να το αναφέρει ως "ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Στάδιο" ... Αποτυγχάνουν παταγωδώς και αντ' αυτού προσπαθούν να το σπάσουν με βαριοπούλες!

Ολυμπιακοί καίνε την Μητρόπολη επειδή έχει σημαία της ΑΕΚ να κυματίζει και τραμπουκίζουν παρευρισκόμενες μαυροντυμένες γριούλες με τσεμπέρια περνώντας τες για τους Νίντζα μΠΑΟΚτζίδες που έκαψαν το Ααβόρα.

Τις γριούλες γλιτώνουν οι Βάζελοι που κατευθύνονται με παπακοκίνητη πορεία προς το κέντρο που τραγουδάει ο Ρέμος, σε απάντηση στους ΑΕΚτζίδες οι οποίοι την τρίτη μέρα που έσπαγαν το Καλλιμάρμαρο, έγραφαν με σπρει "VENCEREMOS" στις κερκίδες.

Τελικά οι μαυροφόρες, είναι μΠΑΟΚτζίδες νίντζα, και αναλαμβάνουν δράση  όταν πλέον η οδομαχία έχει κορυφωθεί!

Ταυτόχρονα ταμπουρωμένοι στις γέφυρες της Εθνικής οδού, ΑΕΚτζίδες πετροβολούν όλα τα διερχόμενα πούλμαν καθώς περιμένουν κάθοδο Αρειανών που θέλουν να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ!
Κατά λάθος σπάνε το παρμπρίζ της κλούβας που πηγαίνει ενισχύσεις ΜΑΤ στην Κερατέα, η οποία ανατρέπεται και τραυματίζονται θανάσιμα 20 ΜΑΤατζίδες.

Μετά απ΄ αυτή την εθνική απώλεια, ο ΓΑΠ κηρύττει την ημέρα πένθιμη αργία και ύστερα από παρότρυνση των Μιχαλολιάκου και Καρατζαφέρη, κατεβάζει τον στρατό στους δρόμους, αποφασισμένος να επαναφέρει την τάξη στον τόπο.

Οι οπαδοί συσπειρώνονται έξω από το (πάλαι ποτέ) Καλλιμάρμαρο, οπού χάρη στους ΑΕΚτζίδες, υπάρχει άφθονο υλικό για πετροπόλεμο.



To be continued ....  

2 σχόλια:

  1. Βλέπω ότι αλλάξατε το όνομα του blog μπράβο.Παρεμπιπτόντως ωραίο κείμενο αλλά αυτό το Venceρέμος κάπου τό χω ξανακούσει...

  2. Σας ευχαριστούμε!

    Όσον αφορά το Venceρέμος, δεν μπορώ να θυμηθώ αν το άκουσα ή το σκέφτηκα.

    Το μόνο σίγουρο είναι πως, σε ένα τόσο προφανές λογοπαίγνιο, θα το έχουν σκεφτεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ και δύσκολα θα εντοπίσεις τον ΠΡΩΤΟ !

Δημοσίευση σχολίου