skip to main | skip to sidebar

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Μια φορά κ έναν καιρό, ήταν ένα μικρό …. Ντέρμπι


Τιμώντας την σαρκαστική φύση των «Κάφρων» προγόνων του ο Kaffir, αιώνες τώρα, σκαρφαλωμένος στον πύργο του, αρέσκεται να λοιδορεί και να ειρωνεύεται όλα τα κακώς κείμενα της αθλητικής και μη πραγματικότητας.
Σε μια προσπάθεια εκσυγχρονισμού,  από εδώ και πέρα θα το κάνει, για τα μάτια σας μόνο, από αυτό εδώ το
site.

Μια φορά κ έναν καιρό, ήταν ένα μικρό...  Ντέρμπι !

Όλα ξεκίνησαν από ένα παιδάκι που δεν ήξερε τι να κάνει το σημαιάκι που του έδωσε η γιαγιά του.
Η συνέχεια εντός γηπέδου, είναι ποιο γλυκοτραγουδισμένη και απ’ την ομορφιά της Αρετούσας, οπότε δεν θα επεκταθώ, καθότι δεν είμαι αρκετά λυρικός για κάτι τέτοιο.

Μετά όμως... Ελλάδα Βέμπο μου και Μέριλιν Μονρόε!
Ο Μαρινάκης δηλώνει: "Σήμερα διδάξαμε ήθος, και έχουμε κάνει μεγάλη δουλειά στις ακαδημίες στον Ολυμπιακό! - Μπήκαν 5 φίλαθλοι στον αγωνιστικό χώρο να πανηγυρίσουν.

Προσβολή! Πρόκληση! Χαμός…
Ο Παναθηναϊκός σκέφτηκε να αντιδράσει ανατρεπτικά και ζήτησε το μαχαίρι να φτάσει στο κόκκαλο! Με ανακοίνωση του, απαίτησε την προφορική επίπληξη των διαιτητών, την συγγνώμη του Μαρινάκη καθώς και ξύρισμα της πλούσιας κώμης του Τάσου Μητρόπουλου και κατόπιν την περιφορά του στην πλατεία Μαβίλη με ταμπέλα "Είμαι τέντι μπόης".
Αν τα αιτήματα δεν εκπληρώνονταν θα έκανε βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στην ΕΠΟ. Γόντικας και Βεκρής θα έμπαιναν στα γραφεία της, και θα κρατούσαν την αναπνοή τους μέχρι να σκάσουν.
Η πόλη κοιμήθηκε ανήσυχα εκείνο το βράδυ!

Το επόμενο πρωί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού εμφανώς ποιο ήρεμος κάνει, τις γνωστές, πυροσβεστικές δηλώσεις στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
Μερικές δεκάδες οπαδών του Παναθηναϊκού, αποφασίζουν να κάνουν σιωπηλή διαμαρτυρία κάτω από τα γραφεία του Σπορ FM , ο οποίος όχι απλά δεν έριξε φώς στο οφσάιντ του Κατσουράνη, αλλά δεν έδειξε ΟΥΤΕ ένα ριπλέι σ’ ολόκληρη την μετάδοση του παιχνιδιού.
Εξοργισμένοι που ο σταθμός δεν έστειλε καμία κάμερα να προβάλει το συμβάν, παρά μόνο ένα μικρόφωνο, αποχωρούν απειλώντας για κλιμάκωση των ενεργειών τους.
Το ίδιο βράδυ, πρωτοφανής επίθεση Παναθηναϊκών με μηχανάκια στα γραφεία των Ατενίστας! Κόλλησαν τσίχλες στους τοίχους και πέταξαν μισοφαγωμένα πιττόγυρα στην είσοδο.
Σιγά σιγά μέσα στην εβδομάδα άρχισε να λάμπει η αλήθεια.
Αποκαλυπτικά βίντεο κυκλοφορούν από «Ολυμπιακούς κύκλους» που αποδεικνύουν ποιοι έφταιξαν για όλα!
Η κάμερα συλλαμβάνει τον Σιμάο την ώρα που έκανε ζέσταμα, να βγάζει τον σύρτη από την πόρτα που χωρίζει τον αγωνιστικό χώρο από την Θύρα 7.
Ο Καντέ πατάει στον λαιμό ένα μπολ μπόι που πήγε να του ζητήσει αυτόγραφο και ο Γκοβού ανεβαίνει χτυπώντας πόρτες και βρίζοντας στην Προεδρική Σουίτα του γηπέδου , αναζητώντας κάποιον Τζόνι που αν τον βρει θα τον κάνει «μια γουλιά»!
Τα κόκκινα μέσα παρουσιάζουν τόσο πολύ, σαν θύματα τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που οι εξωγηπεδικές παρέες τους, τους κοροϊδεύουν πως «Πήγαν οι Βάζελοι στο Φάληρο, για λίγο δεν τους κέρδισαν στο γήπεδο, και τους έδειραν κ από πάνω!».
Πλησιάζοντας η εκδίκαση των νομικών επακόλουθων του ντέρμπυ, οι δύο πλευρές βγάζουν τα προγνωστικά τους:
Τα πράσινα μέσα, υποστηρίζουν πως το κατηγορητήριο κατά του Ολυμπιακού μπορεί να επιφέρει μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών, καθώς και εξορία των Μαρινάκη και Μητρόπουλου στην Γυάρο.
Η εκτέλεση του Τοροσίδη στην Καισαριανή, θεωρείται τόσο δεδομένη, που κανείς δεν κάνει τον κόπο να το αναφέρει.
Οι ερυθρόλευκοι δικηγόροι πάλι, στηρίζουν πως η τιμωρία που πρέπει να επιβληθεί, είναι απλή προφορική επίπληξη καθώς οι 10 φίλαθλοι που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να συγχαρούν τα είδωλά τους, ήταν λιγότεροι από την ενδεκάδα του ΠΑΟ, η οποία τους τραμπούκισε, Μάλιστα, ο Ιατρός του Παναθηναϊκού, πέταξε ένα μπουκάλι με οινόπνευμα και αναμένο στουπί στον αγωνιστικό χώρο.
Οι αποφάσεις βγαίνουν και όπως αναμενόταν οι ποινές είναι βάναυσες!
Ο Ολυμπιακός τιμωρείται με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών 7-8-9, πρόστιμο και υποχρεωτικό φιλανθρωπικό αγώνα με τους «Φίλους Λάρα Γκαρσία Ντάνι».
Ο Μητρόπουλος αποβάλλεται για δύο μήνες από τους αγωνιστικούς χώρους, του απαγορεύεται η είσοδος στο καφενείο της γειτονιάς και του επιβάλλεται 20αωρη επαναλαμβανόμενη θέαση της Αντικαπνιστικής διαφήμισης του Μάρκου Σεφερλή.
Για το τελευταίο άσκησε έφεση στο διεθνές δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Ο Τοροσίδης κατηγορείται μέχρι και για το προπατορικό αμάρτημα και η ποινή του, δεν έχει προηγούμενο.
Εκτός από τις προβλεπόμενες αγωνίστηκες, υποχρεούται σε εμφάνιση στην εκπομπή «Οικογενειακές ιστορίες» , κάνοντας τον ερωτευμένο 17χρονο καθώς και σε εκφώνηση πρωταγωνιστικού χαρακτήρα στο δεύτερο παραμύθι της Μαρής Κυριακού, «Μάικ ο Φασολάκης 2 – Θα σε κουτουλήσω».
Οι Ατενίστας ζητούν να καθαρίσει αυτός τα γραφεία τους από την τσιχλο-επίθεση των βάζελων, καθώς τον θεωρούν ηθικό αυτουργό. Το αίτημα γίνεται δεκτό από το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ.  
Έρχεται και η συνεδρίαση της ΕΠΟ, όπου ο Μαρινάκης ζητά να χριστεί «Σερ» ο Καλόπουλος σε μια φαντασμαγορική τελετή στο Καραισκάκη που θα περιλαμβάνει και event με τον Δαλούκα και τα Λιοντάρια του Αττικού Πάρκου.
Αποκαλεί «καρφιά» τους διοικούντες του Παναθηναϊκού, και τους κατηγορεί πως όταν έπαιρναν τα σφυρίγματα με τον Άρη αυτός δεν το είπε στην δασκάλα.
Και δεν τελειώνει τίποτα εδώ καλοί μου φίλοι!
Τι θα απαντήσει ο ΠΑΟ;
Θα δημιουργηθεί νέα Λίγκα;
Θα αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός από το πρωτάθλημα;
Πως θα αντιδράσουν οι ομάδες τις Θεσσαλονίκης;
Τι λέει η κυβέρνηση για όλα αυτά;
Θα βγει ο Δούρος στο τηλέφωνο;

Αμείλικτα ερωτήματα που θα απαντηθούν στις επόμενες συνεδρίες μας.

Και ζήσανε αυτοί καλά, και ‘μείς; 
Ίδωμεν

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου