skip to main | skip to sidebar

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ας συστηθούμε!


Πάντα μ’ άρεσε να κάνω εντυπωσιακή είσοδο! 

Έτσι έγινε και με την πρώτη μου εμφάνιση στον «Παίκτη» 

Έσπασαν τα τηλέφωνα, μπούκωσαν οι servers και ο ταχυδρόμος έπαθε λουμπάγκο από τους εκατοντάδες αναγνώστες που επικοινώνησαν με το site για να μάθουν ποιος είμαι και τι κάνω εδώ.



Για να συστηθούμε λοιπόν σας παραθέτω ένα απόσπασμα απ’ το άρθρο που είχαν γράψει για εμένα κάποτε οι NY Times.

«Ζει στον πύργο του, κάπου στην Ελλάδα. Παρατηρεί τα πάντα από εκεί ψηλά, και έχει άποψη για όλους και για όλα.
Όταν κάτι τον ιντριγκάρει, γράφει γι αυτό με έναν δικό του, ιδιαίτερο τρόπο. Καυστικό, σαρκαστικό ειρωνικό, και διαολεμένα απολαυστικό. Η βιβλιοθήκη του πύργου του άλλωστε, είναι γεμάτη από τέτοια χειρόγραφα.
Είναι γνήσιος συνεχιστής των πρώτων, αυθεντικών «Κάφρων» του κόσμου τούτου. Από τους «Άπιστους» - Καφίρς της Αφρικανικής ηπείρου άλλωστε πήρε και το όνομά του.
Κάποιοι κακεντρεχείς υποστηρίζουν πως τον έβγαλαν έτσι επειδή είναι ξινός σαν το ομώνυμο εσπεριδοειδές (σ.σ. kaffir lime) αλλά διαψεύδονται κατηγορηματικά.»

Αυτός είμαι εγώ και αν συνεχίσετε να με στηρίζετε θα τα λέμε για καιρό απ’ αυτό το site.


Τώρα που συστηθήκαμε, ας δούμε τις κυριότερες ειδήσεις των ημερών.

Στον Παναθηναϊκό ετοιμάζουν πυρετωδώς τα μπαλέτα και τα πυροτεχνήματα για την φιέστα στο ΑΕΛ FC Arena. Μότο τους: «6 αγωνιστικές, 6 τελικοί, 6 φιέστες! Τώρα και στην Πόλη σας!»

Ο Μαρινάκης ζητά να χριστεί «Σερ» ο Καλόπουλος σε μια φαντασμαγορική τελετή στο Καραϊσκάκη που θα περιλαμβάνει event με τον Δαλούκα και τα λιοντάρια του Αττικού Πάρκου.

Η ΑΕΚ προπονείται εντατικά στην αντιμετώπιση ομάδων που παίζουν με παίχτη λιγότερο για να μην επαναληφθεί το φιάσκο του κυπέλου.
Ο Χάβος, ενημερώνεται σχετικά και για το παιχνίδι της Κυριακής ετοιμάζει σύστημα έκπληξη με 8 παίκτες και αιφνιδιαστικές άμυνες για να τους χαλάσει τα πλάνα. Οι τρείς έξτρα θα κάθονται στην πλάγια γραμμή και θα κάνουν αλλαγές ανά πάσα στιγμή ανάλογα με τις ανάγκες της φάσης.
Ταυτόχρονα, οι οργανωμένοι καλούν τον Πάι Μέι (βλ. Kill Bill 2) για να μυήσει επίλεκτους μΠΑΟΚτζίδες, στην δολοφονική τέχνη των Νίντζα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου