skip to main | skip to sidebar

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Μια αγωνιστική, στην σκιά της Παγκόσμιας ημέρας της Μπριζόλας

Εσύ άνδρα αναγνώστη, γνώριζες πως η 14η Μαρτίου είναι η «Παγκόσμια ημέρα μπριζόλας και πεολειχίας» ; Φυσικά και δεν το γνώριζες, γιατί οι παγκόσμιοι συνωμότες του «Αγίου Βαλεντίνου» φροντίζουν να μην υπάρχει αντίπαλο δέος στη ροζ γιορτή τους. Κηρύσσω λοιπόν την 15η Μαρτίου, παγκόσμια ημέρα ενημέρωσης για την παγκόσμια ημέρα της 14ης Μαρτίου ώστε του χρόνου όλοι να απολαύσουν από μια ζουμερή, τροφαντή, λαχταριστή, παχουλή και ροδοψημένη ΜΠΡΙΖΟΛΑ (ή μπριΤΖόλα για τους βορειοελλαδίτες) για … ορεκτικό.

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός κατάφερε να χάσει από τον χαλκέντερο μΠΑΟΚ μετά από 13 χρόνια στην Τούμπα. Απ’ τον μΠΑΟΚ που έπαιζε με τα δεύτερα γιατί τον έχει κερδίσει τόσες φορές τα τελευταία χρόνια που δεν του έλεγε κάτι άλλη μία.

Θα μου πεις, πως έχασε; Από μια φάβα του Πάρντο και ένα Δαλούκειο πέναλτι.
Ναι, αλλά τίποτα απ’ αυτά δεν ήταν τυχαίο κύριοι…
Έγινα γραφικός λέγοντας για την ομάδα των Νίντζα μΠΑΟΚτζίδων, αλλά για μία ακόμα φορά επαληθεύομαι.
Το λάθος του Πάρντο, είναι τόσο κραυγαλέο που κανείς επαγγελματίας τερματοφύλακας δεν θα μπορούσε να κάνει! Ποιος ευθύνεται λοιπόν; Οι Νίντζα Φυσικά!
Αν ανατρέξετε στο διαδίκτυο και μάθετε περισσότερα για την «Shadow Imitation Technique» θα καταλάβετε πως στιγμιαία κάποιος άλλος ήλεγχε το σώμα και τις κινήσεις του Βελγοϊσπανού τερματοφύλακα, μέσα απ’ τις σκιές της Τούμπας.
Όσον αφορά το πέναλτι, οι κύκλοι του Ολυμπιακού έκαναν λόγο για «Έγκλημα κατά των Βαλκανίων». Θρυλείται μάλιστα, πως ο επιτυχημένος Παραγκάρχης είχε τηλεφωνήσει στον «Πάμε παιχταρά μου» πριν το παιχνίδι, ζητώντας του να δώσει τα σπόρια στον Ολυμπιακό. Όπως και στις άλλες περιπτώσεις που αναμίχθηκε, το αποτέλεσμα …συμφώνησε απόλυτα με την παραγγελία του!
Σήμερα, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού κατέθεσε μηνύσεις στον Σισέ, και άλλους παίχτες του Παναθηναϊκού οι οποίοι έκαναν δηλώσεις μετά το Ντέρμπι στο Καραϊσκάκη. Η ραχοκοκαλιά των επιχειρημάτων του, είναι πως «Δεν γίνεται απλοί παίκτες να αμφισβητούν άμεσα ή έμμεσα τα λεγόμενα του Προέδρου της Super League». Εφόσον ο κ. Μαρινάκης δήλωσε ξεκάθαρα πως  «Διδάξαμε αρχές και δείξαμε ότι είμαστε υπεράνω και έχουμε κάνει πολύ μεγάλο αγώνα κατά της βίας στα γήπεδα. Πιστεύω ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο κέρδισε. Έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού.» ΑΥΤΟ είναι το σωστό και κανένας δεν έχει δικαίωμα να αμφισβητεί τα λεγόμενα του εκλεγμένου, άξιου και αδιαμφισβήτητου προέδρου της Λίγκας.
Ο Παναθηναϊκός, στο πρώτο παιχνίδι που δεν έκανε φιέστα, κατάφερε να κερδίσει με τον Σισέ σε ρόλο οργανωτή. Φημολογείται πως το καλοκαίρι θα γίνει προσπάθεια αναπροσαρμογής του συμβολαίου του, και ο Φερέιρα θα τον χρησιμοποιεί σε όλες τις θέσεις, ανάλογα με τις ανάγκες του παιχνιδιού και τις απουσίες στο ρόστερ.
Κατά τα άλλα στον Παναθηναϊκό ετοιμάζονται για ένα ακόμα πολυμετοχικό Δ.Σ. .
Ο Πατέρας ετοιμάζει τα «υποκλεπτικά» μικρόφωνά του, οι Γιαννακόπουλοι τις γραβάτες τους και ο Τζίγγερ την παρουσίαση που θα κάνει για την ζωή και το έργο της μητέρας του και πρέσβειρας καλής θελήσεως της Ουνέσκο, κας Μαριάννας Βαρδινογιάννη. Ο Βγενόπουλος ανακοινώνει πως δεν μπορεί να παρευρεθεί καθώς είναι απασχολημένος, εντοπίζοντας και ζητώντας συγγνώμη από μια μια τις εκατομμύρια πράσινες καρδιές που πλήγωσε αποχωρώντας.

Ο Σταρ των ημερών, ο παραγκάρχης της καρδιάς μας, ο τίμιος, ο «έχω το κούτελό μου καθαρό», έκανε την εμφάνιση του στην κερκίδα της δεύτερης ομάδας που αγάπησε. Δυστυχώς αυτός ο ανάγωγος, ο αναίσχυντος και προκλητικός νεανίας, που το μυαλό δεν έχει πήξει ακόμα στο κεφάλι του, αυτός ο (πώς τον λένε μωρέ;; Α ναι!) Νταμπίζας, πλησίασε την κερκίδα και άρχισε να τον βρίζει άνευ λόγου και αιτίας! Θρυλείται πως το έπραξε προσπαθώντας να ανέβει στα μάτια των Λαρισαίων, που αντιπαθούν τον Μπέο γιατί αποκάλεσε το γήπεδό τους «Μαντριγάλ» με απώτερο στόχο να αναπροσαρμόσουν το συμβόλαιο σαν «νέο ταλέντο».

Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στην μεγαλύτερη ομάδα της ποδοσφαιρομάνας Βρετανίας! Σας προτείνω μάλιστα να διαβάσετε αυτό το εξαιρετικό άρθρο (http://www.theplayer.gr/index.php?ID=hwSC6xfqGE8VjpoO&Rec_ID=47938) είτε για να μάθετε, είτε για να θυμηθείτε!  
You Will never Walk alone.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου