skip to main | skip to sidebar

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Οι Αρειανοί τοξοβόλοι, το ΠΑΟ FC Arena και ο ταλαντούχος κύριος Νάνι.


Ευχαριστιέμαι ιδιαίτερα τον τρόπο που περιγράφουν οι έλληνες σπορτ κάστερς τα ξένα παιχνίδια.
Είναι χαλαροί, ευχάριστοι, δεν φοβούνται να πάρουν θέση πάνω σε όσα βλέπουν και ότι συμπάθειες έχουν δεν τις κρύβουν.
Εγώ λοιπόν, όπως όλοι οι «αντικειμενικοί» αυτού του κόσμου, από μικρός ήμουν Άρης Βουκολιών. Αλλά μετά που είδα τον Μακ Μάναμαν στο Euro 96, αποφάσισα πως θα είμαι και Λίβερπουλ. (Φίλοι της Γιουνάιτεντ ΠΡΟΣΟΧΗ, ακολουθεί καζούρα).

Κάπου διάβασα πως «Πέταγε Κάιτ (σ.σ.χαρταετός) η Μάντσεστερ» και έχασε στο Άνφιλντ. Εγώ θα συμπληρώσω πως «Ο Σερ Άλεξ έκανε Νάνι στον πάγκο»!
Αλήθεια, τι σκεπτότανε το παλικάρι; Δεν είναι πως δεν μας είχε υποψιάσει τότε που ακύρωσε το γκολ του Κριστιάνο με την εθνική Πορτογαλίας (http://www.youtube.com/watch?v=dvzPFEIJyoY) αλλά την Κυριακή το παράκανε.
Έβγαλε την ασίστ στον Kuyt, έπεσε να πεθάνει από τον (δολοφονικό) τάκλιν του Γκάραχερ, σηκώθηκε, σπρίνταρε προς τον διαιτητή, του έδειξε το τραύμα του, το συζήτησε λίγο και ξανάπεσε κάτω για να συνέχισε να σφαδάζει. Θεούλης!
Αλήθεια, ο «άγκολος» Τόρρες πώς να νιώθει μετά την εμφάνιση του Σουάρες;

Στην Ελλαδίτσα πάλι, διανύουμε τις ημέρες που δύο από της ποιο κακόηχες λέξεις παγκοσμίως, τα ΚΟΥΛΟΥΜΑ και οι ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ, έχουν την τιμητική τους. Ευτυχώς όμως αν εξαιρέσεις τους δεκάδες που ντύθηκαν «Σισέ» φέτος η καρναβαλική ατμόσφαιρα, δεν επηρέασε στο ελάχιστο τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.


«Οι εικόνες του Σαββάτου στο Βικελίδης, δεν πρέπει να επαναληφθούν» είπαν όλοι στον Άρη. Απογοητευμένοι από την άτακτη και αναποτελεσματική επίθεση που επιχείρησαν, οι Αρειανοί αποφασίζουν να συγκροτήσουν δική τους επίλεκτη μονάδα κρούσης.
Οι «Κίτρινοι Τοξότες» θα αποτελέσουν την απάντηση στους Νίντζα μΠΑΟΚτζίδες
Με ντου στην ΓΑΔΑ, απελευθερώνουν τον τοξοβόλο της βουλής και του αναθέτουν την εκπαίδευση των επιλέκτων τους.
Στον μΠΑΟΚ, ετοιμάζονται πυρετωδώς για το κύπελλο με την ΑΕΚ. Η προσβολή της Κυριακής πρέπει να ξεπλυθεί με κάθε τρόπο.
Μερίδα οπαδών, ξέσπασε ενάντια στον Τσιρίλο, ο οποίος μετά το φάουλ του Νίνη στην Τούμπα, έσκυψε ΚΑΙ στο σουτ του Σκόκο.
Ο Πάι Μέι δηλώνει ενθουσιασμένος με την πρόοδο των μαθητών του, και ισχυρίζεται πως μερικοί απ’ αυτούς θα είναι ετοιμοπόλεμοι για την ρεβάνς του κυπέλλου.
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού, είναι ο πραγματικός νικητής της αγωνιστικής.
Κατάφερε μέσα σε ένα παιχνίδι, να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις του Βύντρα, να αναθερμάνει της σχέσεις της με την ΠΑΕ ΑΕΛ καθώς και να μπριζώσει τον Γκοβού.
Βυσινοπράσινοι κύκλοι υποστηρίζουν πως δουλεύουν πάνω σε συμφωνία, ώστε να αγωνίζεται ο ΠΑΟ στο AEL FC ARENA από την νέα χρονιά. Μότο των πράσινων : «Αφού δεν μας αφήνετε να φτιάξουμε γήπεδο, για να συντηρούμε το ΟΑΚΑ, θα σας δείξουμε εμείς! Θα δείτε τι θα πάθετε!»
Ο αεικίνητος Γάλλος, θύμωσε που τον έκαναν αλλαγή και σκέπτεται σοβαρά να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, καθώς το κλαμπ δεν καλύπτει τις προσδοκίες του. Θρυλείται πως αντιπροσωπεία Παναθηναϊκών, θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες σπίτι του … να τον βοηθήσει να πακετάρει.
Ο Βύντρα, στον φόβο πως θα επιστρέψει στις παλιές καλές εποχές που όλο το γήπεδο τον …αποθέωνε σκέφτεται να δεχθεί μείωση μισθού.
Ο Μαρινάκης, αναγνωρίζοντας πως από το ντέρμπυ και ύστερα είναι ιδιαίτερα … μετριοπαθής και διαλλακτικός, αποφασίζει να ξεκινήσει ολομέτωπη επίθεση.
Αναθέτει σε αμερικάνικο δικηγορικό μεγαθήριο τον εντοπισμό και την δίωξη όλων όσων έχουν αναφερθεί προσβλητικά προς αυτόν δημοσίως.
Μηνύσεις ξεκίνησαν να αποστέλλονται στους 40.000 Παναθηναϊκούς  που ήταν στην «Φιέστα του ΟΑΚΑ», καθώς και σε όσους έχουν καταφερθεί εναντίων του είτε στο ραδιόφωνο είτε σχολιάζοντας θέματα αθλητικών sites.
Στην ΑΕΚ, αναπροσαρμόζουν το συμβόλαιο του Δέλλα ύστερα απ’ το γκολ που σημείωσε. Προβλέπεται διπλασιασμός αποδοχών, και ανανέωση για 3 χρόνια.
Με sms, ενημερώνουν τον Μπλάνκο πως οι συζητήσεις θα καθυστερήσουν λίγο λόγω οικονομικών προβλημάτων της ΠΑΕ.
Εμφανίζεται και πέμπτη κασέτα με πρωταγωνιστή τον Μπέο η οποία διαρρέει στο διαδίκτυο.
Ακούγεται καθαρά ο παράγοντας να παραγγέλνει σουβλάκια και κοκορέτσι ΧΘΕΣ,  Καθαρά Δευτέρα σε πασίγνωστο οβελιστήριο του Βόλου. Επιφυλάσσομαι για περεταίρω αποκαλύψεις μέσα στις επόμενες ημέρες… 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου