skip to main | skip to sidebar

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Όσα δεν είδατε δεν ακούσατε και δεν διαβάσατε για το 6-0

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την απόδειξη για το "στημένο πρωτάθλημα" μπροστά στα μάτια του πανελληνίου. Δύο γκολ ο Ολυμπιακός από "στημένες φάσεις". Αυτή τη φορά δεν κρατήθηκαν ούτε τα προσχήματα.

Ο Σαχά, σαν άλλος Καρνέζης, αποκάλυψε μετά το παιχνίδι πως έπαιζε με δύο σπασμένα χέρια ένα σπασμένο πόδι, τράβηγμα στον δεξί προσαγωγό, ράγισμα στην σπονδυλική στήλη και πιάσιμο στον σβέρκο επειδή στραβοκοιμήθηκε το προηγούμενο βράδυ.
Ο Ιμπαγάσα, μετά το 3-0 αποφασίζει πως θέλει να αρχίσει τις διακοπές του από τώρα και βάζει τα δυνατά του να αποβληθεί και να τιμωρηθεί για τις υπόλοιπες αγωνιστικές. Εξήντα λεπτά μετά και έχοντας σπάσει τρία πλευρά, δύο δάχτυλα, έναν αστράγαλο  παικτών της ΑΕΚ καθώς και το μοναδικό ακέραιο μέλος του Σάχα, τρελαίνεται και αποφασίζει να αυτοτραυματιστεί στην επόμενη διεκδίκηση. Δυστυχώς γι αυτόν, έκτοτε, κανένας παίχτης της ΑΕΚ δεν τον πλησίασε …


Στο 70 εμφανίστηκε στον πάγκο και ντύθηκε στα ερυθρόλευκα, ο Τάσος Πάντος. Ήταν σίγουρος πως θα κατάφερνε να βάλει το πρώτο του γκολ με την ομάδα της καρδιάς του. Δυστυχώς ανάμεσα σε αυτόν και τον Ρόμενταλ, ο Βαλβέρδε πέρασε στο παιχνίδι αυτόν που έχει μικρότερες πιθανότητες να ξαναπαίξει με την φανέλα του Ολυμπιακού.
Ο Μανωλάς αποκάλυψε και έμπρακτα πως η φυσική του θέση είναι φουνταριστός αλλά επειδή εκτός από τις κυβερνήσεις στην Ελλάδα, είναι κληρονομικές ΚΑΙ οι θέσεις στην ενδεκάδα, πήρε αυτή του θείου του. Εδώ πρέπει να θυμίσουμε κάτι που δεν αναφέρεται συχνά. Ένας ακόμα σπουδαίος Έλληνας κεντρικός αμυντικός που ξεκίνησε την καριέρα του ως επιθετικός, ήταν ο Γίαννης ο Γκούμας του Παναθηναϊκού.


Ο Κέβιν Μιραλάς μετά την αλλαγή του, κατευθύνθηκε στην προεδρική σουίτα και χαιρέτισε τον μέντορά του Τάσο Μητρόπουλο, λέγοντάς πως είχε την αφίσα του πάνω απ’ το κρεβάτι στην τρυφερή ηλικία που γαλουχούταν ποδοσφαιρικά. Η απογοήτευσή του ήταν έκδηλη όταν ο Τάσαρος ακούγοντάς τον είπε: «Αν είχες εμένα σαν είδωλο πως βγήκες έτσι ρε μυξιάρικο; Θα έπρεπε να ανοίγεις δρόμο με κουτουλίδια και όχι με ντρίπλες! Να πατάς τέσσερα λαρύγγια ανά παιχνίδι, να τρως πρόκες και να πίνεις τσίλι για πρωινό!».
Ο μοναδικός που συμπόνεσε την καημένη ΑΕΚ την Κυριακή το βράδυ ήταν ο Βελγοϊσπανός της καρδιάς μας! Μέχρι και γκολ «άφησε» να μπει, για να αποκτήσει ενδιαφέρον το παιχνίδι, αλλά και αυτό του το ακύρωσαν. Οι προσπάθειές του ήταν άκαρπες.
Τέλος, Γιαπωνέζοι επιστήμονες, αποφάνθηκαν πως για όλο αυτό δεν φταίει η AEK. Με τον σεισμό στην Ιαπωνία, μετακινήθηκε ο άξονας της γης 10 εκατοστά και το Καραϊσκάκη έγερνε προς το τέρμα της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου