skip to main | skip to sidebar

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ένας τραμπούκος δε φέρνει την άνοιξη

Το Σαββατοκύριακο προμηνυόταν εξαιρετικά ήρεμο! Ο πρώτος ζεστός ήλιος μετά την παρατεταμένη χειμωνιάτικη μουντάδα, η αλλαγή της ώρας και το υπνωτικό δίωρο που μας προσέφερε η εθνική μετέτρεψαν ένα απλά ήρεμο κυριακάτικο απόγευμα, σε ωδή στην απόλυτη Νιρβάνα της χαλάρωσης.

Ο πρώτος υπαίθριος καφές της άνοιξης, κράτησε παραπάνω απ’ ότι συνήθως. Πολύ παραπάνω... Θα κρατούσε κ άλλο, αν δεν εμφανιζόταν μια διμοιρία των ΜΑΤ πετώντας δακρυγόνα στον καταπράσινο περίγυρο της καφετέριας.

Όχι φίλε αναγνώστη! Δεν ήμασταν για καφέ στην Κερατέα και οι αστυνομικοί πυροβολούσαν γυναικόπαιδα στα χωράφια με πλαστικές σφαίρες.
Στο Γουδί λιαζόμασταν, και όπως μάθαμε εκ των υστέρων, Νίντζα μΠΑΟΚτζίδες έκαναν επίθεση στα γραφεία της ΕΠΟ πετώντας μαλαματίνες στα παράθυρα. Κατόπιν, μέσα απ΄ τα σπασμένα τζάμια εκτόξευσαν φιάλες με αναμένο στουπί και Τούμπα Λίμπρε. Σύμφωνα με την ΕΥΠ η τεχνική αυτή αποτελεί παραδοσιακή τεχνική μάχης Θιβετιανών νομάδων που έδρασαν τον 5ο αιώνα στο γνωστό οροπέδιο.

Κανείς όμως δεν εξεπλάγη καθώς μια τέτοια επίθεση ήταν αναμενόμενη. Ύστερα απ’ την απόφαση της ΕΠΟ να τιμωρήσει τον μΠΑΟΚ για τα επεισόδια στο κύπελλο με την ΑΕΚ (τότε που ο Σάχα έπαιζε με τα σπίρτα) με τρείς αγωνιστικές, τις οποίες θα εκτίσει επιλεκτικά στα παιχνίδια του επόμενου πρωταθλήματος με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, όλα ήταν ανοιχτά.

Και άλλη επίθεση όμως σημειώθηκε από Έλληνες οπαδούς. Σε ευρωπαϊκή κλίμακα αυτή τη φορά. Το νεοσύστατο τάγμα των Βάζελων Χάκερς, έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο site της El mundo deportivo. Με μια στοχευόμενη επίθεση εφάμιλλη αυτής που δέχτηκε το Μεγάλο κανάλι την Δευτέρα, οι πράσινοι «ειδικοδυναμίτες» άλλαξαν το αποτέλεσμα μιας ψηφοφορίας και κατέκλεισαν με μηνύματα την ιστοσελίδα. Και επειδή το πληκτρολόγιο (το κανονικό, όχι το κατά κυνόδοντα) είναι δυνατότερο απ’ το σπαθί, σας παραθέτω αυτούσια μερικά από τα «χτυπήματα» των πράσινων μαχητών.  

-barca fans are noobs..fu**ng loosers.. they can play good only with the referies..(koraks)
 
/Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά, πέσανε πάνω στην Βαζελια.

-ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ στη Β' Εθνικη...ΠΟΥ***Α ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.... /Όσο νυχτώνει ο Κούγιας θα ψιλώνει. Πανάχα στην Β’ θα σας καπελώνει!

-paidia ston alpha exei oikogeneiakes istories tis poutanas ginete
παιδια συντομα, αρχιζουν τα μυστικα της εδεμ σε λιγο (mystique's of edem)
/Μην ξεχνάμε και τη ζωή της άλλης (The life of the one that is nοt she)


Στο ποδοσφαιρικό τμήμα, το μόνο αξιοσημείωτο που συνέβη στο πολύαναμενόμενο Δ.Σ. ήταν πως το κάλυψε μέχρι και το Αλ Τζαζίρα. Προφανώς οι «εντάσεις» στην Μέση ανατολή έχουν σαφέστερη κατάληξη απ’ τα συμβούλια του πολύμετοχικού και το ενημερωτικό μεγαθήριο επέλεξε να στείλει εκεί τον πολεμικό του ανταποκριτή. 

Επανεμφανίστηκε και ο Αχιλλέας της καρδιάς μας, αυτή τη φορά για να δηλώσει την στήριξή του στον δοκιμαζόμενο κλάδο των Ελλήνων παντελονοβιοτεχνών. Ταυτόχρονα κατηγόρησε τον Μάκη Τριανταφυλόπουλο ως ηθικό αυτουργό όλων των εν Ελλάδι υποκλοπών, καθώς και για την κατρακύλα της καριέρας του συνθέτη, του πιανίστα, του «Ντύσου πρόχειρα και βάλε το κραγιόν σου» Στέφανου Κορκολή.

Επί του πιεστηρίου, πληροφορήθηκα πως συνελήφθη ο διάσημος πλέον Θαμνάκιας. Τον εντόπισε σκύλος της αντιτρομοκρατικής, τυχαία ψάχνοντας να κάνει την ανάγκη του. Παραδέχτηκε την επίθεση στον Βασάρα, λέγοντας τα ακόλουθα.
"Έκανα ότι έκανα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν μ’ έβαλε κανείς. Το έκανα γιατί έχω αγανακτήσει με τις κακές διαιτησίες, όπως έχουν αγανακτήσει όλοι οι έλληνες φίλαθλοι".
Αναμένουμε τις συλλήψεις του Γρύλου, του Βαρκάρη του Τσάκα Τσούκα καθώς και του Τζίμη του Αρπάχτρα που φέρονται να είναι μπλεγμένοι στην σκοτεινή αυτή υπόθεση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου