skip to main | skip to sidebar

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

“Πάμε για πόλεμο;”

Αν είσαι και συ ένας απ αυτούς που το γούγλαραν, παρακαλώ σταμάτα να διαβάζεις.
Γιατί απλούστατα, αν έχεις τέτοιες απορίες και ακόμα περισσότερο αν πιστεύεις πως το γκούγκολ θα σου δώσει μια τέτοια απάντηση, μάλλον δεν είσαι έτοιμος γι αυτό που ακολουθεί.
Όχι φίλε μου. Δεν πάμε για πόλεμο. Έχουμε σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε. Όπως το, «Που πάει αυτή η χώρα με τόσους που αναρωτιούνται στο γκούγκολ, αν πηγαίνουμε για πόλεμο».
Έλα, μεταξύ μας τώρα. Αφού εσύ που το γκούγκλαρες, είσαι βέβαιος πως οι «ΕΛ» θα μας προστατεύσουν, όπως έκαναν τόσες και τόσες φορές στο παρελθόν.
Πως θα ξεθάψουμε το Μπέβατρον από τον Όλυμπο, και θα τελειώσουμε τους Τούρκους μέσα σε ένα τεταρτάκι.
Γιατί διάολε, είμαστε μια ανώτερη φυλή. Και όποιος και να τα έβαλε μαζί μας, ηττήθηκε κατά κράτος. Εντάξει, μπορεί κάποιες φορές να αργούσαμε μερικές εκατονταετίες να αντιδράσουμε, αλλά ήταν απ το Τζετ Λάγκ των εξωγήινων που είχαν έρθει να μας βοηθήσουν. Their fault.
Όχι, ποτέ δεν πηγαίναμε για πόλεμο. Είμαστε μπλεγμένοι σε πολλές συμμαχίες για να πάμε για πόλεμο εν έτη 2013. Γιατί στις μισές απ αυτές συμμαχίες, είναι μέσα και αυτοί που φοβάσαι πως θα μας πολεμήσουν. Και προφανώς, επειδή μετά που μπήκε το Youtube στη ζωή μας, ακόμα και οι Τούρκοι, ξέρουν την εξωγήινη καταγωγή μας, καθώς και την ύπαρξη των  υπερόπλων που κρύβονται στα βουνά μας. Και όπως είναι φυσικό, Κωλώνουν!
Τυχαίο που μετά την ανάπτυξη του Youtube, δεν ξανάγιναν Τούρκικες παραβιάσεις, παρά μόνο μερικές ανώδυνες έτσι για τα μάτια του κόσμου και για να ψωνίσουμε κανένα  ανταλλακτικούλι για τα F-16;
Όπως έλεγε και ο Σωκράτης, η γνώμη των ειδημόνων είναι αυτή που μετράει. Αν πηγαίνατε μια βόλτα σε ένα Ελληνικό στρατόπεδο, θα ηρεμούσατε μια για πάντα. Οι ειδικοί, οι Έλληνες Μόνιμοι Αξιωματικοί (Ε.Μ.Α), ξέρουν καλύτερα απ τον καθένα αν κινδυνεύουμε ή όχι. Αυτοί οι λαμπροί νέοι, θα σας πουν πως η μόνη σκοποβολή που έχουν κάνει τα τελευταία τρία χρόνια, είναι με σφεντόνα. Και αυτή στο Άνγκρι Μπέρντς.
Εσύ λοιπόν, που παρ’ ότι σε αποπήρα στην αρχή, δεν το έβαλες κάτω και διάβασες ολόκληρο το κείμενο, επιβραβεύτηκες με την λύτρωση. Λυτρώθηκες απ το άγχος του πολέμου που κάθε πρωί που ξυπνούσες σε έκανε να κοιτάς έξω απ το παράθυρο περιμένοντας να δεις χαλάσματα και βομβαρδισμένους δρόμους.
Τώρα είσαι πλέον ελεύθερος, και ικανός να γκουγκλάρεις «Γιατί πληρώνουμε ακόμα τους Έλληνες καραβανάδες, και γιατί στέλνουμε τα παιδιά μας να χάσουν ένα χρόνο απ τη ζωή τους για να τους κάνουν τα θελήματα;».

Ορίτζιναλι πόστιντ μπάι Είρων @τ http://www.thinkdrops.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου