skip to main | skip to sidebar

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Μέχρι να ξημερώσει

"Μέχρι να ξημερώσει, όλα θα είναι καλύτερα" είπε ο Τζερόμ στην αγαπημένη του Άι, ενώ μάζευε τους εμετούς της απ' το πάτωμα.
"Τι το θελες αυτό το τελευταίο ντάκιρι ρε μωρό μου; Να τα τώρα. Κρίμα το μπέργκερ που φάγαμε πριν. Έκανε και μια περιουσία. Ολόκληρα βλέπω τα κατάπινες τα καραμελωμένα κρεμμύδια ματάκια μου. Θα πρέπει να μασάς καλύτερα το φαγητό σου, γιατί έτσι όπως τα βλέπω εδώ τα πράματα, πας ντουγρού για κολικό εντέρου.
Αφού τον είδες τον Λουίτζι που είχε κάτσει στα σκαλάκια και ξερνούσε πάνω στα παπούτσια του, δεν κατάλαβες πως ήταν μπόμπα να σταματήσεις; Τέλοσπαντων. Μην στεναχωριέσαι που έκανες εμετό πάνω στον γάτο. Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Χάμφρι. Να φάει λίγο μπέργκερ και αυτός. Τόσα χρόνια το ζωντανό δεν είχε δοκιμάσει, κρίμα ήταν. Τον είδα να γλύφει με περισσή όρεξη τα κομματάκια απ τη γούνα του. Μην τα σκέφτεσαι όμως εσύ αυτά τώρα. Κοιμήσου." είπε και την σκέπασε με μια κουβερτούλα. Της χαμήλωσε το φως και την φίλησε τρυφερά, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια  ώστε να αγνοήσει τα κομματάκια μπιφτεκιού που ήταν μπλεγμένα στα μακριά μαλλιά της.
Κάθισε στον υπολογιστή του και άρχισε να χαζεύει στο ιντερνέ. Δεν θα κοιμόταν άλλωστε. Έπρεπε να έχει το νου του στην αγαπημένη του μέχρι το ξημέρωμα.
Ανοίγει ένα σύνδεσμο που βρήκε στο Τουίτερ, και τι να δει;
Κάτι μακάβριο. Αποτρόπαιο. Σοκαριστηκό.
Ένας ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κρατά ένα κομμένο χέρι και να το δαγκώνει! Αποσβολωμένος και ταραγμένος απ' το σοκ, διαβάζει βιάστηκα ολόκληρο το άρθρο.
Ο Λουίς Σουάρεζ λέει, η παιχτούρα της Λίβερπουλ, πριν μερικές μέρες δάγκωσε στο μπράτσο έναν αντίπαλό που τον μάρκαρε στενά. Και την επόμενη μέρα, όταν ο έχων προηγούμενα μαζί του Πατρίς Εβρά πανηγύριζε το πρωτάθλημα με την ομάδα του, πήρε ένα φουσκωτό χέρι από έναν οπαδό και έκανε πως το δαγκώνει.
Φυσικά, ο Ζομποβαμπιροσουάρεζ, έφαγε 10 αγωνιστηκές τιμωρία, και δεν τον υπερασπίστηκε ούτε η ομάδα του. Αφού είναι βλαμμένος (ταλαντούχος, μα βλαμμένος), καλά να πάθει.
Κρίμα πάντως που δεν έγινε όλο αυτό στην Ελλάδα. Θα είχαμε καταπληκτικές δηλώσεις και υπερασπίστηκες γραμμές.
"Ο αέρας του πήρε το κεφάλι, και το έζμπρωξε προς το χέρι του αντιπάλου κύριε δικαστά. Αυτός ξαφνιασμένος απ τον άνεμο, άνοιξε το στόμα να πει 'Βοήθα με Παναγιά μου' και έτσι βρέθηκε ίσα ίσα να ακουμπά το μπράτσο του Ιβάνοβιτς".
"Μα κύριε δικαστά, στην Ουρουγουάη είναι δείγμα αγάπης και σεβασμού να δαγκάνεις τον πλησίον σου. Δείχνει ιδιαίτερη οικειότητα και φιλικά αισθήματα. Πως φιλιόμαστε εμείς εδώ σταυρωτά, ένα τέτοιο πράμα. Αν δεν είστε γνώστης της κουλτούρας των εθνών που παίζουν ποδόσφαιρο στην πατρίδα μας, να μην είστε αθλητικός εισαγγελέας κύριε".
Το θέμα θα έκλεινε με δήλωση του προέδρου της ομάδας που θα έλεγε: "Αφού οι Τσελσίτες είναι γνωστές Κότες, του μύρισε κοτόπουλο του παιχταρά μου, και είπε να δοκιμάσει λίγο τη φτερούγα. Και γω αυτό θα έκανα. Μπε-χα Μπε-χα!".
Είχε αρχίσει να χαράζει. Η νύχτα ήταν παρελθόν. Σηκώθηκε απ τον υπολογιστή και ξάπλωσε δίπλα στο κορίτσι του. Το αγκάλιασε, και αγνοώντας την έντονη επιθυμία για μπέργκερ που του δημιουργήθηκε ξαφνικά. Έκλεισε τα μάτια του και αποκοιμήθηκε.



Ορίτζιναλι πόστιντ μπάι Είρων @τ http://www.thinkdrops.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου