skip to main | skip to sidebar

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

What is the answer to life the universe and everything

Αν γκουγκλάρεις την φράση "what is the answer to life the universe and everything", θα βρεις πως αναφέρεται σε μια νουβέλα του Ντάγκλας Άνταμς, στην οποία οι εξυπνότεροι άνθρωποι του γαλαξία κατασκευάζουν έναν υπερυπολογιστή και του ζητούν να τους δώσειτην απάντηση για τη ζωή, το σύμπαν και τα πάντα.
Επτάμιση εκατομμύρια χρόνια μετά τους τη δίνει. Και αυτή είναι ...
42.
8931208
Αυτό όμως δεν μας νοιάζει τόσο, όσο το ότι το Γκούγκολ κατάλαβε τον γκίκι χαβαλέ που γινόταν γύρω από το θέμα, και φρόντισε να συμμετάσχει και αυτό.
Πάνω πάνω στα αποτελέσματα της ερώτησης "what is the answer to life the universe and everything" λοιπόν, εμφανίζει ένα GoogleCalculator το οποίο έχει έτοιμο αποτέλεσμα τον αριθμό "42".
Γενικότερα οι Αμερικάνοι, παρ' ότι "εμείς" τους κράζουμε για πουριτανούς και στενόμυαλους, βλέπουν τα πάντα σαν σόου και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν χαβαλέ ή αναφορές στην Ποπ ή Νέρντι κουλτούρα ανεξαρτήτως χώρου και τόπου.
Ο Ομπάμα (ναι, ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ), πριν λίγο καιρό έκανε αναφορά στο Σταρ Γουόρς(αποτυχημένη, γιατί την έμπλεξε με το Σταρ Τρεκ, λάθος-κάζους μπέλι για τους απανταχού Φανμπόιζ αλλά η προσπάθεια μετράει) από την αίθουσα τύπου του Λευκού Οίκου.
Και οι αμερικάνοι, το εκτίμησαν.
Για σκέψου να έλεγε ο Σαμαράς σε διάγγελμά του, πως "Αν δεν ψηφίσουμε το νέο μνημόνιο, θα πρέπει να πάμε στην Μέρκελ κλαμένοι, όπως ο Ταμ Τάκος πήγαινε στη γυναίκα του μετά που είχε κάνει γκάφα". 
Θα είχε πέσει η κυβέρνηση, την άλλη μέρα το πρωί. Κόσμος με αναμμένους πυρσούς θα κυκλοφορούσε στους δρόμους καίγοντας ομοιώματα του Σαμαρά και του Ταμτάκου.
Βιντεοκασέτες του λαϊκού ήρωα, δοσμένες απ το ΤιβιΖάπινγκ, θα στοιβάζονταν και θα καίγονταν μπροστά στη βουλή.
Γιατί, δεν φταίει η κρίση κύριοι. Απλά δεν έχουμε ανοχή στο πάσης φύσεως Χιούμορ, σαν λαός.
ΟΛΕΣ οι στιγμές της ζωής, μπορούν και πρέπει να στολίζονται με χιούμορ. Ακόμα και οι πιο δύσκολες. Και αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό φίλε αναγνώστη, ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΣΟΥ!
Βλέπω βιντεάκια NBA που οι παίχτες πέφτουν πάνω στις κερκίδες από καραμπόλα, και όπως σηκώνονται τσιμπούν ποπκορνάκια και ζελεδάκια από τους φανς. Εμάς εδώ, αν το κάνει κανείς αυτό, την άλλη μέρα θα φάει πρόστιμο απ την ομάδα επειδή δεν είναι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, ο Sougias13 θα τον βρίσει το βράδυ στο ραδιόφωνο γιατί παίρνει τόσα εκατομμύρια και πρέπει να είναι σοβαρός, και η κερκίδα θα τον φωνάζει για πάντα "Ο Ζελεδάκιας".
Κανένα νόημα.
Οτιδήποτε μας ενδιαφέρει εδώ, το παίρνουμε πολύ στα σοβαρά. Αλλά όχι το δικό μας κομμάτι σε αυτό. Μόνο των υπολοίπων.
Αλλά δεν πειράζει. Γεννήσαμε τη δημοκρατία τη φιλοσοφία και το σουβλάκι.
Χαλάλι μας.
Υ.Γ.1. Τελικά το νόημα της ζωής του σύμπαντος και των πάντων, είναι ο χαβαλές. Ο καλός και ποιοτικός χαβαλές.
Υ.Γ.2. Αν όση ώρα διάβαζες το παραπάνω, κατάλαβες πως πρέπει να πας να δεις λίγο Σεφερλή, παρακαλώ η έξοδος είναι από εκεί ---------->


Ορίτζιναλι πόστιντ μπάι Είρων @τ http://www.thinkdrops.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου