skip to main | skip to sidebar

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Τον Κράουτς μου, τον Τόρρες μου κι ένα ταξί να φύγω

Ο Παναθηναϊκός, λόγω οικονομικών στενοτήτων ακύρωσε την προγραμματισμένη φιέστα στις Σέρρες. Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες του φρόντισαν να αποζημιώσουν τους παραβρισκόμενους Σερραίους, με μια πολυδιάστατη εμφάνιση. Αρχικά, κατάφεραν να αλλάξουν την κατηγοριοποίηση της βαρετότερη ταινίας όλων των εποχών. Μετά απ’ αυτό το ενενηντάλεπτο, το «Solaris» με τον Τζόρτζ τον Κλούνι, συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία «Καθηλωτικές Ταινίες με Καταιγιστική Δράση».
Στην συνέχεια, επειδή αναμενόταν η τετραήμερη απεργία των ΜΜΕ, που συμπίπτει με την τετραήμερη ξεκούραση της Κυρά Μαριάννας και του θεάρεστου φιλανθρωπικού της έργου, η ομάδα φρόντισε προκαταβολικά να χαρίσει χαμόγελα στους μικρούς φίλους της υποβιβαζόμενης ομάδας, «αφήνοντάς» την να κερδίσει. Σισέ και Σαριέγκι, φανερά φορτισμένοι που δεν συμμετείχαν σε αυτό το παιχνίδι ορόσημο, ξεσπούν ο ένας στον άλλο. Ευτυχώς με την παρέμβαση των πάντα ψύχραιμων, Λέτο και Πλεσί αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ο Ολυμπιακός, έχει κιόλας αρχίσει τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Αν φυσικά η κυρά Βαλβέρδενα, δεν έχει διαφορετική άποψη…
  Ο πεπειραμένος σκάουτ (και όχι σκάουτερ όπως χρόνια λέγεται λανθασμένα) Ανδρέας Νινιάδης, βρέθηκε στην Γαλλία για να παρακολουθήσει μεταγραφικούς στόχους. Φίλος της στήλης μάλιστα, συνταξίδεψε μαζί του και μας έστειλε φωτογραφίες που θα βρείτε παρακάτω και αποτυπώνουν ξεκάθαρα τον ενθουσιασμό του σκάουτ, για τα ευρήματά του. Μάλιστα, ο αναγνώστης-φωτορεπόρτερ στο mail του, μας ομολόγησε πως κρυφοκοίταξε στην οθόνη του κινητού του Πόντιογεωργιανού και είδε πως η ταπετσαρία ήταν μια φωτογραφία του Ντίογο με την λεζάντα, «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΩ».
Στην ΑΕΚ, ελαφραίνει απροσδόκητα το οικονομικό πρόβλημα της ομάδας. Μια ουρανοκατέβατη χορηγία από την πολυεθνική εταιρία Ράδιο Ταξί, «Koulis o Sveltos», βάζει μεγάλα ποσά στα ταμεία της ομάδας και την βγάζει από το αδιέξοδο.
Επίσης, δίνεται επιτέλους εξήγηση γιατί όλα τα ταξί που μετέφεραν την ομάδα της ΑΕΚ μπήκαν μέχρι την είσοδο των αποδυτηρίων, πλην ενός που αποβίβασε τους παίκτες στην Σπύρου Λούη.
Το τελευταίο ταξί που έφυγε απ’ το προπονητήριο, δεν γέμισε. Κάπου στο Ν. Ηράκλειο, ο ταξιτζής ρώτησε τον Γκερέιρο: «Αν η κοπέλα είναι στον δρόμο μας, να την πάρουμε έτσι; Κρίμα είναι». Τελικά, η ευειδής νεαρά είχε ως προορισμό το Χαλάνδρι και η είσοδος στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις κρίθηκε περιττή παράκαμψη απ’ τον οδηγό.

Στα διεθνή, ετοιμάζεται η νέα έκδοση του Νόμου του Μέρφι, που αφορά το ποδόσφαιρο. Ένας απ’ τους νόμους του βιβλίου αναφέρει πως, «Όποιος αγώνας προβάλλεται απ’ την ελεύθερη τηλεόραση, αυτός θα είναι ο χειρότερος απ’ όσους παίζονται την ίδια ώρα».
Στο διήμερο του Champions League, καταφέραμε να δούμε τον άνθρωπο που δεν έχει συναίσθηση του πόσο άγαρμπος είναι, να επιδίδεται σε τάκλιν ακριβείας με ανεπανάληπτη επιτυχία. Στο ίδιο παιχνίδι, μας γεννήθηκε και η εξής απορία: Ποιος απ’ τους δύο είναι πιο σιχαμένος; Ο Πέπε ή ο Ντε Γιόνγκ; Πρέπει κάποια στιγμή να τεθεί σε ψηφοφορία από το theplayer.gr και να μάθουμε τι λέει ο Λαός.
Από την Ιταλία πάλι, δεν μάθαμε κάτι νέο, απλά θυμηθήκαμε πως απ’ όπου φεύγει ο Ράφα «ήμουν τυχερός σε ένα ματς και έγινα μάγκας» Μπενίτεθ, δεν έρχονται καλύτερες μέρες, αλλά ακόμα χειρότερες. Επίσης όλα τα αθλητικά μέσα φρόντισαν να μας θυμίσουν πως, κάθε φορά που κάποιος ξενιτεμένος Έλληνας παίζει σε νικηφόρο για την ομάδα του ματς, είναι «Το κλειδί της νίκης», «Ο απόλυτος άρχοντας», «Ο νέος ηγέτης» και το «Βαρόμετρο της ομάδας».
Όσον αφορά τα παιχνίδια της Τετάρτης, πέραν της εφαρμογής του νόμου του Μέρφι που προαναφέραμε, επιβεβαιώσαμε πως ο Τόρρες δεν πρόκειται να βάλει γκολ ποτέ με την μπλε φανέλα. Έχασε την ευκαιρία να κάνει τον Αλέκο της καρδιάς μας, να φωνάξει «Γκόλ ο ροδομάγουλος Ισπανός!!», (Έστω και αν ο διεθνώς αναγνωρισμένος σπορτ κάστερ, αναγνώριζε τελικά στο ριπλέι πως ο σκόρερ ήταν ο Ντρογκμπά). Όποιος φεύγει απ’ την Λίβερπουλ, αυτά παθαίνει Φερναντάκο! Δεν τον είδες τον Μιχαλάκη τον Όουεν που έφυγε εξίσου εκβιαστικά, πως τον έφαγε η μαρμάγκα; Τι τα ‘θελες;
Θα κλείσω με την φράση που τόσο πετυχημένα συνόδεψε το χτεσινό γκολ της Γιουνάιτεντ.  «Δεν ξέρω τι λέγανε τα ζώδια για την Μάντσεστερ, αλλά ο Ρούνει σκόραρε!»

Υ.Γ. Για όσους λόγω της απεργίας των ΜΜΕ, έχουν πάθει στέρηση παρακολούθησης θεμάτων περί ΔΝΤ, προτείνω ανεπιφύλακτα, το αφιλοκερδές ανεξάρτητο ντοκιμαντέρ www.debtocracy.gr .



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου