skip to main | skip to sidebar

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Τα χρέη της Πανάθας η Άννα θε να σΒίσση

Σ’ αυτή τη ζωή, τα πάντα είναι θέμα τάιμινγκ. Σε όλες τις σχέσεις πρέπει να δώσεις τον χρόνο του στον άλλο όταν αυτός τον χρειάζεται. Έτσι και στο ποδόσφαιρο. Πριν δύο χρόνια τέτοιο καιρό, ο Βαλβέρδε και η κυρά Βαλβέρδενα, έκαναν τα ίδια τσαλιμάκια με φέτος. Τότε ο γερό-Σωκράτης, που ήδη δεν τον χώνευε, καθώς για πρώτη φορά στα χρόνια της παντοκρατορίας του, ο προπονητής στα μάτια των οπαδών, φάνταζε πιο αποδοτικός απ’ τον πρόεδρο, τον «έστειλε» κακήν κακώς. Ο Μαρινάκης όμως έκανε υπομονή και κάλυψε με τις στοργικές του φτερούγες τον αμφιταλαντευόμενο Ισπανό.

Μετά την ανακοίνωση του χάπι έντ, για την πρωτιά της οποίας, ερίζουν σαρανταπέντε μάστορες, εξήντα μαθητάδες, οι Βροντάκιδες οι Φουρτουνάκιδες, και το blog «Ο Κουβαδάκιας», ο μεταγραφικός σχεδιασμός του νέου Ολυμπιακού ξεκίνησε.

Ποια ονόματα ακούστηκαν πρώτα; Ε; Ε; …Ναι! Καλά καταλάβατε! Το δίδυμο Κάλστρομ Γιοβάνοβιτς ετοιμάζεται για μια ακόμα φορά, να ενισχύσει την ερυθρόλευκη μεσαία γραμμή. Και καλά, ο Γιοβάνοβιτς, εδώ στην γειτονιά μεγάλωσε, έχει κάνει και δηλώσεις πίστης στον Ολυμπιακό, λογικό είναι να τον λέμε συχνά πυκνά. Αυτός ο καημένος ο Σουηδός, που μετά τον Κάουτ-Κούιτ-Κόουτ-Κάιτ, είναι ο δεύτερος που κανείς δεν ξέρει να πει σωστά τ’ όνομά του, τι σας έφταιξε; Καλά δεν είναι το παιδάκι εκεί στις Γαλλίες που παίζει; Τι το τυραννάτε; 

Ο Παναθηναϊκός πάλι, πιστός στο πρόγραμμά του ξεκινά κ αυτός τα μεταγραφικά για την νέα χρονιά. Μάλιστα, παρά τα οικονομικά του προβλήματα, βασικό στόχο αποτελεί το να μπει στο μάτι των Ολυμπιακών. Πως θα το κάνει αυτό; Αγοράζοντας παίκτες που ήθελε πάντα ο κόσμος στο λιμάνι.
Σύμφωνα με καρατσεκαρισμένες πληροφορίες λοιπόν, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει προτάσεις για το πακέτο, Σάμι Κουφούρ – Ζε Ρομπέρτο.
Και για να μην αφήσουν κανέναν παλιό Παναθηναϊκό παραπονεμένο, είναι σχεδόν τελειωμένη η συμφωνία με ένα από τα μεγαλύτερα απωθημένα των πρασίνων.
Ναι! Μπορούμε πλέον να αποκαλύψουμε ασφαλώς, πως ο Νταβόρ Σούκερ βρίσκεται προ των πυλών της Παιανίας.
Βέβαια, για να πραγματοποιηθούν όλες αυτές οι υποσχόμενες, αλλά πολυδάπανες μεταγραφές, η οικονομική ενίσχυση του συλλόγου είναι απαραίτητη.
Το πρώτο αποφασιστικό βήμα έγινε, με την διοργάνωση της συναυλίας της Απόλυτης Ελληνίδας Σταρ. Την παρουσίαση της αοιδού με την οποία μεγάλωσαν γενιές και γενιές Παναθηναϊκών (Δομάζος, Αντωνιάδης, Φιλακούρης οι γνωστότεροι εξ αυτών), ανέλαβε ένας άλλος επιφανής Παναθηναϊκός.
Ο Ανδρέας ο Μικρούτσικος, ζει κυρίες και κύριοι! Δεν τον έφαγε καμία κυρία (μια Μαρμάνγκα νομίζω κατηγορήθηκε σχετικά) και με την πληθωρική του παρουσία έδωσε τον τρας τόνο, που χρειαζόταν για την ανακοίνωση του προγράμματος της συναυλίας.
Στην σκηνή του ΟΑΚΑ λοιπόν, θα εμφανιστούν λαοφιλείς Παναθηναϊκές προσωπικότητες.
Κάτμαν, Πρετεντέρης, Πάνια, Τσίμας, Φλωρινιώτης, είναι μερικοί απ’ τους σταρς που θα ψυχαγωγήσουν το κοινό που θα παρευρεθεί. Χορός, τραγούδι, γέλιο, μιμήσεις, μαγικά, και ανθρωποθυσίες προαναγγέλθηκαν απ’ τον πάντα συγκρατημένο παρουσιαστή της εκδήλωσης. Θρυλείται πως η εκδήλωση θα κλείσει με φιέστα, για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που κλάπηκε, φαντασμαγορικότερη της περσινής.
Τα νέα απ’ την διοίκηση της Super League αντιλαμβάνεσαι αγαπητέ αναγνώστη, πως εμπίπτουν στην κατηγορία «Τόσο σουρεαλιστικά που δεν επιδέχονται σχολιασμού» που ανέλυσα σε αυτή τη δημοσίευση (http://goo.gl/rNfrP). Μπορώ απλά να τα αναφέρω.
Ο Μπέος την ημέρα που κρίνεται κατηγορούμενος για απόπειρα εκβιασμού διαιτητή, ορίζεται εκπρόσωπος της Super League. Ταυτόχρονα η πειθαρχική της ΕΠΟ θεωρεί τον εαυτό της αναρμόδιο να «δικάσει» τον Μαρινάκη για τα του ντέρμπι, και τον παραπέμπει στο αντίστοιχο πειθαρχικό όργανο της Λίγκας, στην οποία και προεδρεύει.
Κλείνοντας, θέλω να σας πω πως και σήμερα διδάξαμε αρχές. Πιστεύω ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο κέρδισε και πως έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και στις ακαδημίες.
Υ.Γ.1 Κοντεύουμε Μάιο, και ο Τόρρες ακόμα να σκοράρει. Στο παιχνίδι της τρίτης, είδε ο Σωτηρακόπουλος έναν μπλε να χάνει κάτι άχαστο, και αναφώνησε «ΤΟΡΡΕΣ»! Δεν τον αδικώ... (Τελικά ήταν ο Λαμπάρντ).
Υ.Γ.2 Νέα Πασχαλινά έθιμα, ξεκινούν στην Κερατέα. Μετά το Σκάψιμο της πασχαλινής τάφρου, και την ρίψη στάμνας με στουπί, αναμένεται να λάβει χώρα ο Χιώτικος ρουκετοπόλεμος. Μάλιστα μετά τον εκκλησιασμό και το «Δεύτε λάβετε κρότου-λάμψης!» (@el_huron) θρυλείται πως θα καούν ομοιώματα πολιτικών αλειμμένα με γιαούρτι και θα σουβλιστεί χοιρινό σε ένδειξη αλληλεγγύης στον δοκιμαζόμενο κλάδο των Αμνών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου