skip to main | skip to sidebar

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Άλλος για Δ.Σ. τράβηξε, κι άλλος για Μπαρτολίνι

Πορεία διαμαρτυρίας με μαύρες σημαίες ετοιμάζει η Θύρα 7, με αφορμή την απομάκρυνση των Βραζιλιάνων διόσκουρων Ντουντου και Ντιόγο! Ο «Παλιός νέος Τουρέ» επωλήθη κατά τα 3/4 στην Βραζιλία, αλλά ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί, αν ο Ολυμπιακός κράτησε το 1/4, από το γόνατο και κάτω ή απ το στήθος και πάνω. Ο «Εβαλαν στο μπλέντερ τον Ζιοβάνι και τον Αναστόπουλο, και έβγαλαν τον Ντιόγο» είναι ακόμα δανεικός στην πατρίδα του, και η διοίκηση περιμένει την προσφορά των Βραζιλιάνων. Προς ανακούφιση των φίλων των ερυθρολεύκων, ακούγεται πως μπορεί να επιστρέψει στις αρχές καλοκαιριού, κουρεμένος ανανεωμένος και μερικά χρόνια νεότερος, σαν ο «Νέος νέος Ροναλντίνιο, ο νεότερος».

Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει όμως, μετά το τέλος του θέματος προπονητή. Σαν πρωταθλητής της χώρας με την μεγαλύτερη επιτυχία στις μεταγραφές ανθρώπων που δούλεψαν στο παρελθόν στην Λίβερπουλ, ο ΟΣΦΠ ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στον παραδόξως άνεργο, Ράφα Μπενίτεθ. Ο «Ταβερνιάρης» όπως τον αποκαλούσαν …χαϊδευτικά οι οπαδοί των Ρέντς, μετά τους Πλεσσί, Λουίς Γκαρσία, Ελ Ζαρ, Νέμεθ και Ριέρα, αναμένεται να συνεχίσει την επιτυχία των πρώην Κόκκινων στην χώρα μας.
Σύμφωνα με …έγκυρα δημοσιεύματα οι άλλοι υποψήφιοι για την θέση είναι οι δοκιμασμένοι στα δύσκολα, Αλέφαντος Μπιγκόν, Κάτανετς και ο πολύπειρος Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Στον Παναθηναϊκό, μετά την μεγαλειώδη εμφάνιση και νίκη στον ΟΑΚΑ το μυαλό όλων ήταν στο σημερινό ΔΣ. Όλων, εκτός των μετόχων, που φήμες τους θέλουν να μην καταλήγουν κάπου στα ΔΣ, ώστε να βρίσκονται μια φορά την εβδομάδα και να τα λένε. Ντελίβερι με απαγορευμένα, για τους περισσότερους εξ αυτών λόγω χοληστερίνης, φαγητά και το νέο dvd της Τζούλιας σε αβάν πρεμιέρ, ήταν στο σημερινό πρόγραμμα. Κατά τα άλλα συμφώνησαν όλοι πως δεν πρόκειται να βάλουν φράγκο, και το καλοκαίρι θα πουλήσουν ότι μπορούν.
Σισέ, Λέτο, Νίνης, Τζόρβας, Βίντρα, Μπουμσόνγκ, Λάζαρος μπαίνουν στην «Όσο όσο» μεταγραφική λίστα. Νέες και νεανικές προσθήκες που θα πλαισιώσουν τους από τώρα βασικούς, Σειταρίδη, Γκοβού, Μαρίνο, Σαριέγκι, Γκαρσία και Μάντζιο(!), είναι οι Μπασινάς, Μίτου, Ζουτάουτας, Δ.Παπαδόπουλος, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι και ο αναγεννημένος μικρός μάγος Λουτσιάν Σανμαρτεάν. Ακόμα αναμένεται κρούση για το περσινό απωθημένο της διοίκησης, που άρπαξε μέσα από τα χέρια της ο «αιώνιος» τελευταία στιγμή και αποτέλεσε βαρόμετρο για την Super league. Αναφέρομαι φυσικά στον Κρίστιαν Νέμεθ. Φήμες που θέλουν επιστροφή του διδύμου Μπίσκαν – Κονσεισάο, κρίνονται ως ουτοπικές, για οικονομικούς λόγους.

Παρ’ όλα αυτά δήλωσαν πως θα γίνει ΑΜΚ 15 εκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων ότι τελικά μαζευτεί θα πάει εξολοκλήρου σε δωρεές στις φιλανθρωπίες της Κυρά Μαριάννας. Επίσης συμφωνήθηκε η διοργάνωση συναυλίας του Τριαντάφυλλου, της οποίας τα έσοδα θα αποτελέσουν το μεταγραφικό μπάτζετ του καλοκαιριού. Τέλος, στο επόμενο Δ.Σ., θα συζητηθεί εάν και από ποιο πόστο, ο έκπτωτος νομάρχης της καρδιάς μας, το παιδί του λαού, το καρντάσι, ο Ζορό της Μακεδονίας, Πανίκας Ψωμιάδης, θα βοηθήσει την ομάδα.

Και μιας και είπα Τζούλια, οφείλω να επισημάνω την συμπαράσταση της πολυτάλαντης αοιδού στον δοκιμαζόμενο λαό της Λιβύης. Το διάγγελμά της, από σκηνής, ενδεδυμένη με την Ελληνο-Λιβυκή σημαία είναι αν μη τι άλλο …ανατριχιαστικό. http://goo.gl/SLpV1

Επ’ ευκαιρία του σουρεαλιστικού βίντεο, να επισημάνω πως χτες το βράδυ έβαλε δύο γκολ ο Κάρολ. Ναι, αυτός ο ψιλός μακρυμάλλης με την παιδική φάτσα που ψώνισε η Λίβερπουλ με τα μισά απ’ όσα έβγαλε απ’ τον Τόρες. Αντιλαμβάνεστε πως το δούλεμα των Λιβερπούντλιανς, δεν μπορεί να μην κορυφωθεί μετά απ’ αυτό! Δημιούργησαν το ακόλουθο site για να τιμήσουν τον αγαπημένο τους Ισπανό. http://hastorresscoredforchelsea.com/

Για την ΑΕΚ δεν ανέφερα τίποτα, καθώς δεν υπάρχει ρεπορτάζ. Είναι όλοι τόσο χαρούμενοι που δεν τους δέρνουν και πως τους αφήνουν να χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους, που χαμογελούν κ τραγουδούν ολημερίς το  «Όλα πάνε καλά».

Υ.Γ.1 Τιμή και δόξα στον Σπύρο Χουντουμάδη τον προπονητή της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού! Όχι γιατί πήρε το πρωτάθλημα με την νέα του ομάδα (με το χαμογελαστό πρόσωπο της Μυλωνά για κίνητρο, ο καθένας θα το κατάφερνε) αλλά γιατί έτσι.

Υ.Γ.2 Αντιληφθήκατε φαντάζομαι πως ο Μπαρτολίνι, μπήκε στους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟ για να βγει ο τίτλος, έτσι;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου