skip to main | skip to sidebar

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Κι έτσι σώθηκε το δάσος

Ακολουθούν αποσπάσματα από τη συνέντευξη που έδωσε ο άνθρωπος που έχει αγοράσει τις Σκουριές Χαλκιδικής, στο περιοδικό «Αγαπάμε το Χρυσό όσο αγαπάμε και τη Φύση» από τις εκδώσεις «LOL».

[…] Να εδώ κάτι γεράκους χρυσοθήρες φέραμε να κοσκινίζουν το χώμα, μπας και βρούμε λίγο χρυσούλη να βοηθήσουμε την κατακαημένη ελληνική οικονομία. Από που και ως που μας κατηγορούν για αντιοικολογικές μεθόδους εξόρυξης; Είναι όλα συκοφαντίες και μαύρη προπαγάνδα. Εμείς είμαστε πιο πράσινοι και από τον Χάλκ ντυμένο με εμφάνιση του Παναθηναϊκού. Αυτά να τα βλέπει ο λαός, που κάποιοι τους τάζουν συντάξεις και δουλειές, ενώ αρνούνται την εργασία σε γηραιούς χρυσοθήρες με εμπειρία στο Κλόνταϊκ. […]
[…]Μπορεί μερικοί να μας λένε, «Γιατί δεν πάτε να βγάλετε χρυσό απ’ τις στέπες της Ρωσίας που δεν θα ενοχλείτε κανέναν. Έχει εκεί μπόλικο.». Όχι κύριοι. Σαν τη Χαλκιδική, δεν έχει. […]
[…]Οι αριστεροί, οι κομμουνιστές και οι αναρχοάπλυτοι, έχουν καταστρώσει χρόνια τώρα το σχέδιο εξόντωσης μας. Έδιωξαν τους πραγματικούς κατοίκους της περιοχής, που πάντα μας αγαπούσαν και είχαν αφίσες της εταιρίας μας πάνω απ τα κρεβάτια τους όταν ήταν μικροί, και τους αντικατέστησαν με δικούς τους, ειδικά εκπαιδευμένους πράκτορες.
Αυτοί οι «Κάτοικοι», μας πολεμούν με αθέμιτα και άκρως παράνομα μέσα. Έχουν όπλα, χειροβομβίδες, αντιασφυξιογόνες μάσκες, μάσκες σαν του Τομ Κρουζ που μπορούν να μεταμφιέζονται σε γριές, μάσκες ενυδάτωσης και τη μάσκα του Mask. Ακόμα έντυσαν ειδικούς-επίλεκτους νάνους κομάντο, σαν παιδάκια δημοτικού, προκειμένου να μας ξεγελάσουν και να ρίξουμε τις άμυνες μας. Τελευταία ακούγεται πως σκοπεύουν να ζητήσουν βοήθεια και από την πιο αιμοσταγή επίλεκτη ομάδα ανδρών στην Ελληνική επικράτεια. Τους Νίντζα μΠΑΟΚτζίδες. Things will get ugly.
Ο απώτερος σκοπός τους όμως, είναι άλλος. Μην στεκόμαστε στη βιτρίνα. Οι άνθρωποι αυτοί, που δεν είναι άνθρωποι αλλά κακούργοι, έχουν ως στόχο να καταστρέψουν το γύρω δάσος, που εμείς με νύχια και με δόντια προσπαθούμε να προστατέψουμε. Ναι, καλά καταλάβατε. Αυτοί οι τύποι, είναι οι γνωστοί σε όλους ως Eco-Villains ή αλλιώς, "Οι αιώνιοι εχθροί του Κάπτεν Πλάνετ». Γουστάρουν να καταστρέφουν τη φύση. Αυτό και τίποτε άλλο.
Γι αυτό λοιπόν, εμείς ως εταιρία, ζητήσαμε τη βοήθεια της ελληνικής κυβέρνησης ώστε να τους αντιμετωπίσουμε. Οι καλοί αυτοί άνθρωποι, που μονάχα το συμφέρον του τόπου τους ενδιαφέρει, έστειλαν ασφαλίτες, ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ΕΚΑΜ και τον Sith Lord Νίκο παρέα με τον Apprentice του Darth Άδωνι ώστε να απωθήσουμε μαζί τους ύπουλους αυτούς «Κατοίκους». Αν χρειαστεί θα φέρουμε τον Black Dragon, ακόμα και τον ίδιο τον Κάπτεν Πλάνετ.
Ο σκοπός της ζωής μου από εδώ και πέρα είναι να μπορώ να λέω αυτή την ιστορία στα παιδιά μου, να τα κοιτώ στα μάτια και να τους λέω «Και έτσι σώθηκε το δάσος…».

Ορίτζιναλι πόστιντ μπάι Είρων @τ http://www.thinkdrops.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου