skip to main | skip to sidebar

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Θέλει ο Οσάμα να κρυφτεί, κι η χαρά δεν τον αφήνει

Συνήθως οι παντοκρατορίες των Ελληνικών ομάδων στο εκάστοτε άθλημα, συνοδεύονται από φήμες παρασκηνίου, παράγκες, υποκλοπές, κουμπούρια, τσάντες με λεφτά και άλλα ευφάνταστα Ελληνικά.

Όταν όμως μια ομάδα έχει πάρει 5 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κατά την συγκεκριμένη περίοδο, θέλει μεγάλη φαντασία για να την αμφισβητήσεις. Όπως χρειάζεται και μεγάλη φαντασία για να την αντιμετωπίσεις.

Ήδη ακούσαμε για τις «τυχαίες» γαστρεντερίτιδες των Διαμαντίδη και Νίκολας.
Τυχαία ήταν και η είσοδος στη χώρα δύο εκ των καλυτέρων Ισραηλινών πρακτόρων;
Η ΕΥΠ, συλλέγει πληροφορίες για επικείμενη συνεργασία των Ιταλών με Νεφελίμ, μήπως και καταφέρουν και βγάλουν εκτός μάχης την Ελληνική ομάδα!
Οι Ισπανοί πάλι, ασχολούνται ακόμα με τα κάλπικα της Μπαρσελόνα, και δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται για το Final Four.
Παρασκευή, κοντή γιορτή!


Στα ποδοσφαιρικά, διάφοροι ζητούν την παρέμβαση του πρωθυπουργού.
Κάποιοι θέλουν τοποθέτηση για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα, η οποία κατά την γνώμη τους δεν έχει καμία σχέση με την γενικότερη τεταμένη κατάσταση στη χώρα.
Άλλοι θέλουν να τους διαβεβαιώσει πως η ομάδα τους πέφτει κατηγορία, επειδή όντως δεν έχει κάνει κάτι καλά στα φορολογικό-οικονομικά της, και όχι επειδή είναι καρντάσια και τους αντιπαθούν οι σιχαμένοι Αθηναίοι που κινούν τα νήματα και ελέγχουν την Παράγκα που δεν τους θέλει στην Super League.
Ο ΓΑΠ απεφάνθη πως, την επόμενη φορά που κάποιος θα πετάξει σαΐτα στον αγωνιστικό χώρο, το δημόσιο θα πάψει να χρηματοδοτεί το ποδόσφαιρο. Αν θέλουν μεταγραφές να αρκεστούν σε ότι πάρουν από τα Ντραφτ, είπε.

Τους δεύτερους, τους παρέπεμψε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, γιατί αυτή τη Super League δεν την ξέρει, και απ’ το όνομα κατάλαβε πως είναι κάτι διεθνές. Επίσης τόνισε πως, ούτε στην χώρα του δεν τον αφήνουν να κάνει κουμάντο πόσο μάλλον να ανακατευτεί με διεθνή Υπερπρωταθλήματα.

Μιας και αναφέραμε τα διεθνή, οι Αμερικάνοι μιμούμενοι την στρατηγική Ολυμπιακού, που ανέπτυξα εδώ (http://www.theplayer.gr/index.php?ID=kaffir&Rec_ID=51607 ) συνωμότησαν εναντίων μου, και δημοσιοποίησαν την ιστορία με τον …θάνατο του Οσάμα, όσο πιο γελοία και σουρεαλιστικά μπορούσαν.
«Εεε, μπήκαμε εκεί σε μια σπηλιά και τον βρήκαμε αραχτό μαζί με κάτι άλλους. Δεν είχαν όπλα αλλά αμύνθηκαν. Τους φάγαμε όλους. Να, δείτε έχουμε και μια φωτογραφία. Δεν φαίνεται πολύ καλά… Καταλαβαίνετε, σκοτάδι, σκόνη. Όχι όχι, αυτό που κοιτάτε είναι ένα τσουβάλι. Αυτός εδώ είναι να! Με τις τρύπες ντε.
Ε, και μετά τι να τον κάνουμε; Τι να τον κάνουμε; Και τι του ‘ρχεται του Τζόνι Μπόι στο μυαλό, που είναι διαβαστερό παιδί;
-Αυτοί οι Άραβες έχουν έθιμο να τους πετάνε στη θάλασσα κύρ Λοχαγέ, μου λέει.
Εντάξει λέω, αυτό θα γίνει. Να τον τιμήσουμε τον άνθρωπο. Και τον πετάξαμε στη θάλασσα! Δεν βυθιζόταν βέβαια στην αρχή, πετάξαμε όμως κάτι πέτρες πάνω του και έγινε η δουλειά.
Πάντως να ξέρετε, σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει το βίντεο με την επιχείρηση. Θα κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα. Την προώθηση την έχει αναλάβει ένας κύριο «Σειρήνας» κάπως έτσι. Θα έχει και bonus footage, με τον Ομπάμα να βλέπει ζωντανά την εκτέλεση του Οσάμα!
Εε, τα είπα σωστά; Γιατί καμιά φορά ξέρετε μπερδεύομαι. Χαχα! Οσάμα – Ομπάμα! ΧεΧε! Ούτε συγγενείς να ήταν.»
Υ.Γ. Η διαιτησία στο Μπαρσελόνα – Ρεάλ την Τρίτη, κατάφερε το ακατόρθωτο. Να με κάνει να λυπηθώ τον Ρονάλντο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου