skip to main | skip to sidebar

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Μίλος κερνάει, Στρος …πίνει

Αναπόφευκτα το σημερινό κείμενο αποτελεί συνέχεια του προηγουμένου

Ο Ολυμπιακός κέρδισε. Ήταν σαφώς καλύτερος του αντιπάλου του και στις στιγμές που θα μπορούσε να μείνει σημαντικά πίσω, ο Μίλος «Έφαγα μπουκέτο απ’ τον Σχορτσιανίτη κι έζησα» Τεόντοσιτς πήρε την κατάσταση στα χέρια του με μερικά απίθανα τρίποντα.

Η καζούρα ήταν αναπόφευκτη. Οι ολυμπιακοί βγήκαν στους δρόμους και στα social media με άγριες διαθέσεις. Οι τρεις φετινές νίκες είχαν την τιμητική τους. Ευφάνταστοι συνδυασμοί με τα έξι αστέρια του Παναθηναϊκού, έδιναν κ έπαιρναν.

Κυκλοφόρησε μάλιστα από αδιευκρίνιστες πηγές, μια φήμη πως την Δευτέρα το βράδυ, στον Πειραιά θα γίνει απονομή ρεπλίκας του Ευρωπαϊκού της Βαρκελώνης, στον μπασκετικό Ολυμπιακό. Άλλωστε, το συμπέρασμα – «Σας κερδίσαμε τρεις φορές φέτος. Αν είχαμε περάσει στο Final 4, θα σας είχαμε κερδίσει και εκεί. Την Μακάμπι την είχαμε για πλάκα. Άρα η Euroleague είναι δική μας» είναι αρκετά ασφαλές. Το  προνόμιο της  γραφικότητας άλλωστε, δεν είναι αποκλειστικότητα του Παναθηναϊκού με τις φιέστες στο ΟΑΚΑ μετά από «Το χαμένο πρωταθλήματα του οφσάιντ του Κατσουράνη».

Με το πέρασμα της ώρας, έρχεται η στιγμή που φεύγει η αδρεναλίνη του ματς, και σκέφτεσαι «Ρε φίλε, τι κάθομαι και λέω. Πριν μια βδομάδα οι άλλοι πήραν Ευρωπαϊκό, κ εγώ νομίζω πως κάτι έκανα που πήρα το φλιτζανάκι του εσπρέσο». Αλλά δεν αγχώθηκες πολύ φίλε γαύρε! Το ξέρω. Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός, για μια ακόμα φορά φέτος στάθηκε αντάξιος των προσδοκιών. Έχασε για τρίτη φορά από την ομάδα του παράγοντα, του οικογενειάρχη, του παντελονάτου, του άρχοντα της Μαγνησίας, του Αχιλλέα του Μπέου. Που δεν φτάνει που έχασε ο αιώνιος, έχασε και από ομάδα που την λένε Ολυμπιακό και φορά ερυθρόλευκα! Τι άλλο θέλεις για να είσαι απόλυτα ευχαριστημένος ένα κυριακάτικο βράδυ; Να φύγει ο Γερολυμάτος από το Dancing With the Stars;  Έφυγε!
Είχε και κλήρωση το Τζόκερ χτες. Για ψαχτείτε οι Ολυμπιακοί. Κι αν σου έκατσε;

Όπως και να ‘χει, με την νίκη της ΑΕΚ κ τα χάλια του βάζελου, τα play off αποκτούν απρόσμενο ενδιαφέρον και αυτό μόνο σε …καλό μπορεί να μας βγει. Ειδικά αν συνεχιστεί αυτή η κατρακύλα του Παναθηναϊκού, θα έχουμε ανεξέλεγκτες φαιδρότητες τον επόμενο καιρό.
Στα διεθνή, όπως διάβαζα και στα «Περίεργα» του Theplayer http://goo.gl/21rJg ο Οσάμα, τις έβλεπε τις τσοντούλες του. Καλύτερος πάντως ο καταζητούμενος και «άγριος» τρομοκράτης από τον «καθωσπρέπει» ελπιδοφόρο Γάλλο πολιτικό που διαχειρίζεται σεμνά και ταπεινά τα οικονομικά της χώρας μας. Ο Οσάμα, τουλάχιστον δεν τάιζε το …φαλάφελ του σε όποιαν έβρισκε, με το έτσι θέλω!
Στην Eurovision πάλι, είχαμε ΑΠΟΛΥΤΗ επιτυχία. Δεν βγήκαμε πρώτοι και δεν θα αναγκαστούμε να διοργανώσουμε το επόμενο πανηγυράκι. Στην κατάταξη ήμασταν πάνω από την Γερμανία, και σύμφωνα με ελεγχόμενες πηγές ο Λούκας Γιώρκας (κατά τον τιτιβίζοντα φίλο της στήλης @kurosawa7, ένας συνδυασμός ΛΟΥΚΑ Βύντρα και ΓΙΩΡΚΑ Σεϊταρίδη) έδειξε στην τσαχπίνα Γερμανίδα διαγωνιζόμενη, τι θα πει Greek Kamaki και Greek Souvlaki. If you know what I mean!





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου