skip to main | skip to sidebar

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Γκλέτσος ο Μπουρλοτιέρης

Καταρχάς, τιμή και δόξα στον Αποστόλη τον Γκλέτσο!

Όταν με ότι έκανε μέσα σε δύο μέρες, ο κόσμος ξεκίνησε να δημιουργεί Gkletsos Facts, σκεφτείτε τι θα καταφέρει όταν γίνει οπλαρχηγός!

Ο Πιτσιρίκος εδώ, μας λέει πως ο "Γκλέτσος ανέτρεψε την κυβέρνηση".

"Δεν ξέρω αν ήταν στις προθέσεις του Απόστολου Γκλέτσου να αφαιρέσει τις μπάρες για να δείξει πως στη χώρα δεν υπάρχει Δικαιοσύνη -και πως δεν μπορεί να υπάρξει με αυτούς τους πολιτικούς-, αλλά το κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο.


Ζούμε σε μια χώρα, όπου, επειδή οι πολιτικοί έχουν αποφασίσει πως πρέπει να μένουν ατιμώρητοι, ουσιαστικά δεν υπάρχουν νόμοι, δεν λειτουργεί η Δικαιοσύνη και δεν τιμωρείται σχεδόν κανένας. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει. Η ατιμωρησία των πολιτικών επιβάλλει ατιμωρησία για όλους – προπαντός ισότητα. Σύντομα θα αντιληφθούν όλοι πόσο επικίνδυνο είναι αυτό."



Δεν ξέρω κατά πόσον αυτό θα ωφελήσει τον λαό, την χώρα ή την "επανάσταση" (που θα κηρύξει ο Αποστόλης ο Γκλέτσος μετά που θα κατεβάσει την σημαία του ΠΑΣΟΚ από τον Βράχο της Ακρόπολης) αλλά σίγουρα είναι ένα αξιομνημόνευτο γεγονός!


Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως η ανυπαρξία και η ευκολία αποφυγής της δικαιοσύνης από τον οποιονδήποτε έχει πέντε άκρες σ' αυτή τη χώρα ...
Εδώ η άλλη μπήκε στην βουλή για να αποφύγει μια μήνυση!!!!
Ναι κι όμως ! Περισσότερες και ζουμερότερες πληροφορίες σε μια δυο μέρες ....


Υ.Γ. Ελπίζω να μην απαξιωθεί ο Απόστολος ο Γκλέτσος και τα πεπραγμένα του, επειδή απλά και μόνο ήταν κάποτε ζεν πρεμιέ που αγάπαγαν όλα τα κοριτσάκια, και οι όμορφες Τσιγγάνες ενίοτε. Αυτά είναι αλληλένδετα βέβαια γιατί αν δεν ήταν διάσημος δεν θα γινόταν τόσος ντόρος με τα όσα έκανε. Οι ΜΜΕδες σίγουρα θα το χρησιμοποιήσουν εναντίων του. Ελπίζω να μην το κάνουν και οι "ψαγμένοι" ξινοί τύποι που έχουν γνώμη για τα πάντα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου