skip to main | skip to sidebar

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Έγινε βουλευτής για να γλιτώσει μια μήνυση! (Γιατί μπορώ και εγώ να προβοκάρω!)

-Διατάραξες την κοινή ησυχία και η τρελή γειτόνισά σου κάνει μήνυση;;;
-Το σκυλάκι σου έκανε την ανάγκη του, δεν τα μάζεψες και ο δικομανής ποδηλάτης τα πάτησε και ήρθε ο δικαστικός κλητήρας στην πόρτα σου;;;
-Πλάκωσες στις μάπες τον ταρίφα που σταμάτησε μπροστά σου στην Αττική οδό να αφήσει πελάτη για να μην βγει και ξαναπληρώσει διόδια;; Σε μήνυσε ο πελάτης γιατί του στέρησες την χαρά να το κάνει αυτός;;
-Προσπάθησες να κλέψεις την Νύφη από τον γάμο της, η αποστολή πήγε λίγο στραβά, και ο Γαμπρός σου κάνει μήνυση;;;;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ !

Φροντίζεις να βρεις την άκρη σου στην Νέα Δημοκρατία (στην Ελλάδα ζούμε, όλοι μια οικογένεια είμαστε...) και το πρόβλημά σου λύθηκε!




-Κλείνεις θέση για το ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ, για τις επόμενες εκλογές.
-Φροντίζεις να αναβληθεί 1-2-3 φορές η δίκη, μέχρι την επόμενη φορά που θα θελήσει αν πάρει Νωπή Λαϊκή εντολή ο ΓΑΠ.
-Παίρνεις μια ακόμα αναβολή καθώς προετοιμάζεσαι για εκλογές και δεν μπορείς να τρέχεις σε δικαστήρια.
-Μπαίνεις στο συμβούλιο της επικρατείας.
-Την επόμενη ημερομηνία που θα είναι ορισμένη η δίκη αυτόματα, θα τεθεί θέμα άρσης του Βουλευτικού σου ασύλου στο Κοινοβούλιο, καθώς είσαι τόσο σημαντικός πλέον για την χώρα, που μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, και μόνο οι άλλοι 299 εξίσου σημαντικοί με 'σένα μπορούν να κρίνουν αν θα επιτρέψουν να δικαστείς.

TIP by Είρων: Φρόντισε να είσαι στα πρώτα ονόματα του συμβουλίου, και να "ανέβεις" στην λίστα όσο περισσότερο μπορείς με όποιον τρόπο μπορείς, καθώς τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Job Done!   Enjoy !

Ακολουθούν τυχαία αποσπάσματα, τυχαίων διαδικτυακών τόπων από την αυτόματη μηχανή τυχαίας εύρεσης τυχαίων σελίδων στο διαδίκτυο.


http://www.skai.gr/news/politics/article/160340/vouli-aporripsi-aitimaton-gia-arsi-asulion-tessaron-vouleuton/?utm_source=rss_news_politics&utm_campaign=skai200905190000&utm_medium=rss

Απορρίφθηκαν από την Ολομέλεια της Βουλής τα εισαγγελικά αιτήματα άρσης των ασυλιών τεσσάρων βουλευτών.

Πρόκειται για τους:


[....] 

- Ευγενία Τσουμάνη- Σπέντζα (ΝΔ, Επικρατείας ) που κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου, για όσα είχε δηλώσει, ως γενική γραμματέας Ισότητας το 2007, σχετικά με τη ΜΚΟ Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι. Η εισαγγελική αίτηση απορρίφθηκε με 207 αρνητικές ψήφους έναντι 4 θετικών.


http://www.politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=18735&view=next&sid=195ed5c6aec877ccd21e7c9b11b3fa30 
H τρίτη υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ (και άρα σίγουρη να εκλεγεί) Γενική Γραμματέας Ισότητας Ευγενία Τσουμάνη είναι υπόδικη για συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου του Παναγιώτη Δημητρά ατομικά και ως Εκπρόσωπου του ΕΠΣΕ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υποψήφια Επικρατείας ΝΔ υπόδικη για συκοφαντική δυσφήμηση του ΕΠΣΕ. Εκκρεμούν σε βάρος της κατηγορίες για παράβαση καθήκοντος, ψευδή βεβαίωση και έκθεση του κράτους ενώπιον άλλων χωρών και του ΟΗΕ!
 

[...]


Άρα τεκμαίρεται πως η κυβέρνηση και η ΝΔ στηρίζουν τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται το αρμόδιο κυβερνητικό στέλεχος, δηλαδή τη συκοφαντική δυσφήμηση μιας Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης και την παραπλάνηση του ΟΗΕ με ψευδή στοιχεία! Εκτός και αν η κατηγορούμενη έχει αποκρύψει όλα αυτά από τον Πρωθυπουργό, ο οποίος στην περίπτωση αυτή οφείλει να την απομακρύνει αμέσως ώστε να μη χρεωθεί όλη η κυβέρνηση τις απαράδεκτες ενέργειες του στελέχους της.

 Αλλιώς, η Βουλή των Ελλήνων θα κληθεί να αποφανθεί για πρώτη φορά αν θα συμμορφωθεί με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) στην Υπόθεση Τσαλκιζτή (16 Νοεμβρίου 2006), με την οποία το ΕΔΔΑ αποφάνθηκε πως δεν μπορεί να προστατεύεται από τη βουλευτική ασυλία βουλευτής που διώκεται για πράξεις που έγιναν σε περίοδο πριν από την εκλογή του (ο τότε προστατευόμενος βουλευτής ήταν ο σημερινός Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Κωνσταντίνος Τασούλας).

--------------------------------------------
 
Είδατε που σας το είχα υποσχεθεί και το έγραψα;; Γιατί εγώ κρατάω τις υποσχέσεις μου!

NEXT WEEK , ποιος σκότωσε τον Κένεντι!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου